menu


2014. február 19., szerda

Meghalt Hitler, vagy Dél-Amerikába menekült? Napjaink náci öröksége.

Azokkal a titokzatos rejtélyekkel folytatva, amelyeket a nácik vittek véghez, a Második Világháború vége után, vajon miért koncentráltak annyira bizonyos Latin-Amerikai országokra, különösen Brazíliára, Paraguayra, Argentínára, Chilére, Bolíviára, Columbiára, és még sok másikra?
Lehet, hogy valamilyen különleges dolgot készítettek elő, felkészülve arra az eshetőségre, hogy elveszíthetik a háborút? Vagy biztosítani akarták az államrendjük továbbélését, de ez alkalommal inkább az árnyékban, hogy ne találják meg őket?
Lehet, hogy, más egyebek mellett, az volt a céljuk, hogy újjáépítsék a hatalmas árja-náci birodalmukat?
De kik készítették elő mindezt, talán a látható kormányok és az árnyékkormány valódi birtokosai, akik, mióta megérkeztek a Földre, irányítanak, felügyelnek, úgy a távoli múltban, mint a jelenben, tetszésük szerint, felhasználva a bennük bízó, óvatlan és könnyen manipulálható embereket? Lehet, hogy a magasrendű elit hűséges szolgái valódi bábok, akiket egy még magasabb elit irányít?
Azokkal a földönkívüliekkel kapcsolatban pedig, akik embernek álcázzák magukat, vajon egyedül ők léteznek, és uralják az eltompult emberiséget, vagy vannak mások is, olyanok, akik rendkívül nagy hatalommal rendelkeznek, és a náci-fasiszta Harmadik Birodalom megalakulása óta, az árnyékból irányítanak, ők a látható globális hatalom öntelt, magasztos birtokosai.
Azonban, ettől függetlenül, mi történt Adolf Hitlerrel? A hadserege oldalán halt meg, Berlin bevétele során, mint bátor uralkodó diktátor, ahogyan gyakran elhitetik velünk, vagy valami más történt, ami ismeretlen a globális társadalom számára?