menu


2016. január 25., hétfő

Robot emberek, kiborg-szuperkatonák, ősi nefilim óriások

Ebben a dokumentumfilmben új bizonyítékokat szeretnénk átadni a legmeglepőbb történésekről, a progresszív társadalom-mérnökséggel és a szintetikus klónok egy új generációjával kapcsolatban, amelyek biotechnológiai eljárásra és mesterséges intelligenciára épülnek, és jelenleg már nagyon előrehaladott állapotban vannak. Ezek olyan klónozott, embert utánzó robotok, amelyek olyan jellegűek, hogy látványra valódinak tűnnek, miközben az emberek kimennek a divatból…
Lehetséges, hogy az emberi lény megállíthatatlan hanyatlásának köszönhetően, sürgősen olyan, végtelen számú humanoid robotra kell minket lecserélni, amelyek aktívabbak és felkészültebbek nálunk, ráadásul nem okoznak problémákat, nem komplikálják a dolgokat, nem törékenyek és érzékenyek, mint az emberek?
Ebben a dokumentumfilmben megbizonyosodhatunk róla, hogy egyre nagyobb dilemmába kerülünk azzal kapcsolatban, hogy vagy úgy fejlődjünk, ahogyan kellene, vagy a szintetikus robotok új generációja levált minket. Ezekből napról-napra egyre többet hoznak létre, különböző célú mindennapos használatra, a házon belülre, a konyhába és a munkahelyekre. Ott vannak még a szuperkatona kiborgok, amelyeket azért hoztak létre, mert szükségük van jól képzett katonákra a döntő pillanatban, amikor az elit létrehozza az új világrendet (NWO)… Tudomást szerezhetünk mindarról, amit az emberi fajjal tesznek vagy a tudatlanság olyan mértéket ölt, hogy a mesterséges intelligencia örökké uralni fog minket?