menu


2015. május 18., hétfő

Az MK Ultra Hollywoodban, szubliminális manipuláció és balesetek

Annak a sürgős, szükségszerűségével folytatva, hogy harcoljunk a mély dermedtségből való felébredésért, habár a sötétek buzgóan továbbra is kitartanak azon törekvésük mellett, hogy destabilizálják a Földet és az emberiséget, hogy tudatlan és lenyugtatott állapotban tartsanak minket, erősen megfélemlítve, aggodalommal telve, nagyobb erőfeszítést kell tennünk, és együtt kell működnünk azokkal a fényes lényekkel, akik végtelen szeretettel és irgalmassággal dolgoznak azon, hogy ne következzen be még nagyobb káosz és rombolás. Ők kikódolnak minket minden nehéz dologtól, amelyeket az évek során felhalmoztunk, és ezeket pozitív kódokkal helyettesítik
De képesek vagyunk erre, most, amikor a legnehezebb pillanatokat éljük át, krízissel, szegénységgel, konfliktusokkal, kémkedéssel, erősödő hatalmi visszaélésekkel, rejtélyes halálesetekkel, önmerénylettel, népirtással, háborúval telve, hogy erősebbé váljon az iszlámfóbia és az antiszemitizmus?

És mit mondhatunk a hetedik művészeti ágról, talán a munkájuk részeként kitartóan mossák az agyunkat, hogy megteremtsék az új világrendet és ennek érdekében mindenfajta üzenetet küldenek, hogy a tudattalan emberek a hálójukba essenek?

Talán a pusztító, manipulált filmek létrehozásának mélyen tanulmányozott célja van? Vagy a hollywoodi birodalom, az uralkodó elit fontos részeként, a megszokott kettős vagy hármas szándékú lépéseket teszi meg, hogy folytassák az elnyomásunkat, csökkentsék a mentális, az érzelmi és a belső rezgésünket? Vajon ezen belül találhatók a programozás szintjeinek és a mentális viselkedés megváltoztatásának rettenetes technikái, amely az MK Ultra különböző módszereit rejti magában?