menu


2021. május 1., szombat

109: UFÓK TITKOLÁSA, KÉK KÖNYV, FEKETERUHÁSOK, EISENHOWER PAKTUM, FÉNYLÉNYKAPCSOLAT

 Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy az emberi faj valódi eredetéről és a fejlődésünket befolyásoló földön kívüli beavatkozásokról szóló dokumentumokat a globális hatóság és társaságai folyamatosan eltitkolják előlünk. Az igazság azonban az, hogy az emberiség története tele van csalásokkal, elhallgatott tényekkel és hibákkal.

Ezért a bennünket irányító hatalom megpróbálta eltitkolni előlünk az összeesküvést annak érdekében, hogy irányítása alatt tartsa és elpusztítsa az emberi fajt, és ennek céljából számtalan megszállást, merényletet, fegyveres konfliktust és hamis zászlós támadást hajtottak végre, hogy uralmuk alá hajtsanak és rabszolgákká tegyenek, miközben sötét pszichológiájukkal, ideológiájuk sulykolásával és a manipulációval az embereket a mai napig bizonytalanná, félelemmel telivé és depresszióssá teszik.

Ezért tehát összeesküvéseket szőttek és hamis zászlós gyilkosságokat hajtottak végre, mint amilyenek az első és második világháború kirobbantásához, az ikertornyok elleni támadásokhoz és az emberiség ellen elkövetett más cselekményekhez vezettek az Új Világrend létrehozása érdekében…

Mit szóljunk tovább a Kék könyvhöz, az Egyesült Államok ufóészlelésekkel foglalkozó egyik legféltettebben őrzött titkához és hivatalos lejárató propagandájához, vagy a titokzatos fekete ruhás férfiakhoz, akiknek célja, hogy semlegesítsenek, megfélemlítsenek és elhallgattassanak minden ufókról szóló témával foglalkozó embert? Mindez történik annak ellenére, hogy a történelem során rengeteg becsületes emberrel, politikai és vallási vezetővel és tudóssal léptek kapcsolatba és számos bizonyíték és beszámoló áll rendelkezésre… Miért titkoltak el vagy járattak le mindent? Mi a mögöttes indítékuk?

A földönkívüli lényekkel kapcsolatban egyedül azokat az apró, robotszerű lényeket ismerjük, amelyek feladata, hogy akaratuk ellenére embereket raboljanak el. Miért nem szólnak egyetlen szót sem a Plejádokról és más fejlett világokból származó fénylényekről, akiknek ugyanolyan tulajdonságaik vannak, mint az embereknek, és akik segíteni akarnak az emberiségnek különösen a mostani korszakban, amikor a bennünket sújtó új járványt létrehozó sötét erők rá akarják kényszeríteni akaratukat a Földre?