menu


2016. január 25., hétfő

Az NWO globális kontrollja, a Nagy Testvér, mesterséges intelligencia, robotok

A civilizációnk legnehezebb korszakában élünk, dekadenciával és szegénységgel telve, amelyet csak a fájdalom és a szenvedés ural... Ez annak köszönhető, hogy megengedtük, hogy az életünk és sorsunk jelenlegi urai manipulálják a jövőnket, de most mégsem elégedettek ezzel és makacsul ragaszkodnak hozzá, hogy a biotechnológiának tegyenek ki minket. Az a céljuk, hogy megszerezzék a globális kontrollt és létrehozzák az új, orwelli világrendet.
De nem csupán kontrollálnak minket, hanem az egész lakosság alávetettségét akarják, ezenfelül az is a céljuk, hogy zombivá változtassak minket. Ez az oka annak, hogy kirívó mértékben válunk hideggé pszichikailag, mentálisan és spirituálisan egyaránt, valamint annak is, hogy egyre több hitetlen, bizalmatlan, rosszándékú, ateista ember van… ezáltal lépéseket tesznek egy robotikus, szintetikus, android világ létrehozása felé, amelyben örömüket lelik.
Emlékeztetni szeretnénk rá, hogy rendkívül kényelmetlen faj vagyunk az elit számára és most még inkább, amikor a foton-fény erősödik. Ez az erős foton-fény arra ösztönöz bennünket, hogy ébresszük fel a tudatosságunkat, valamint állítsuk helyre a DNS 12 láncát, amelyet több ezer éve vettek el tőlünk. Ez az oka annak, hogy sürgőssé vált számukra a népirtás, valamint a világháború, és nem engedik meg, hogy felébredjünk.