menu


2015. december 11., péntek

Menekülthullám. Válság az EU-ban. Az NWO összeesküvése.

Ezek a tények rendkívül sajnálatosak, mert az invázív, terrort gyakorló csoportok továbbra is ellopják, ami nem az övék. A szolgaságba döntésünk és a választásokon elérhető előnyök most sürgőssé váltak a Birodalom számára, és mindez a tervük részét képezi. De mi az oka ennek a rettenetes, kizsákmányoló, megvető kegyetlenségnek? Talán még valamit rejtegetnek? Bár álcázzák magukat, azonban, egyre inkább nyilvánvalóvá válik minden, és elárulják magukat?
Nem nyilvánvaló, hogy hogyan bánnak velük, szétválogatva és megjelölve őket? Ráadásul mindezt úgy teszik, mintha bűnözőkről lenne szó, pedig ezek az emberek csupán arra törekszenek, hogy legyen munkájuk és békében élhessenek? Azonban, nem mással találkoznak, mint elutasítással és erősödő rasszizmussal.

Talán azért akarnak kivándorolni az országukból, hogy ilyen rosszul bánjanak velük, hogy megalázzák őket, pedig csak a saját országukban, a Birodalom által kiváltott igazságtalanság és kegyetlenség elől menekülnek?
Nem lehet, hogy megtévesztették őket, és ezért hiszik, hogy Európa az Ígéret Földje, különösen Németország? Azonban, a menekültek és az egész világ döbbenetére, óriási nehézségekbe ütköznek, olyanokba, amelyeket soha sem képzeltek volna. És hogyan jár el az EU? Azonfelül, hogy rosszul bánnak velük, további komoly igazságtalanságok is érik őket. Például, hosszú folyosókba terelik őket, hatalmas ketrecek, börtön, vagy elkülönítő felé. Rendőrállam csapdájába esnek, aztán gettókba zárják őket, miközben az országok lezárják a határaikat. Az a legrosszabb, hogy senki sem érti a rettenetes valódi szándékaikat...