menu


2022. május 16., hétfő

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA21:HOLLYWOOD,NÁCI KAMPÁNY,MAFFIA, KONTROLL, SÁTÁNIZMUS,DISNEY,HATALOMVISSZAÉLÉS

 Hollywoodot a kezdetektől fogva álomgyárnak tekintették, ahol a ragyogó fiatal színészek sikerre vágytak, de a gazdasági és hatalmi elit érdekeinek megfelelően átalakult, és a CIA által irányított amerikai propagandaminisztérium, valamint az agykontroll és a manipuláció gyára lett egészen napjainkig.

Olyannyira, hogy jelentős befolyással bírt a nagy világháborúkban, támogatta a náci rezsimet, és történelmében botrányok, korrupció, bűnözés, kábítószer, szexuális visszaélések, öngyilkosságok és gyilkosságok sorakoznak... az amerikai és nemzetközi bűnügyi maffia központjává vált.

De nem csak ez, hanem a gyermekbántalmazás krémje is. Az agykontroll technikák elérték a "Disney Klub" lányait és sok fiatalt, aminek következtében életük a drogok, a depresszió, a börtön, a romlottság, a pedofília, a sátáni szertartások poklává vált, amíg hipnotizált bábfigurákká nem váltak alkotóik szolgálatában.

De Hollywood is egy nagyszerű propagandagyár a hatalmon lévők számára, és a számtalan bűncselekményük elfedésére és dezinformálására szolgál, mint ahogyan ma is. És mi van azzal a rengeteg híres színésszel és színésznővel, akik támogatták a kormány oltáspárti kampányát és a lakosság elleni drákói intézkedéseket, hazugságokat terjesztettek, majd viszont a gyilkos oltóanyagok mellékhatásainak áldozatai lettek, sőt meg is ölték őket?