menu


2023. szeptember 16., szombat

161: FOTONIKUS BUBORÉK, IZZÓ BOLYGÓK, CSILLAGKAPU NAP, ÓRIÁSHAJÓK, DNS 12 SPIRÁL

 A Napról és annak a Földre gyakorolt hatásairól szóló trilógiánk harmadik és egyben utolsó videó-dokumentumfilmjében a helioszférában és a Naprendszer bolygóin zajló jelenségeket elemezzük. E kozmikus események között szerepel a Naprendszer valamennyi bolygójának éghajlatának megváltozása, amely a csillagközi energiafelhő következménye, amelyen már néhány éve áthaladunk.

Ez, valamint a Nap jelenlegi 25. ciklusa, amely eléri aktivitásának csúcspontját, erős napviharokat eredményez, amelyek egyre erősödnek, és a civilizáció végét hozhatják, ahogyan az Atlantiszban, Lemúriában és Hyperboreában történt.

A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a Föld és a Nap között "csillagkapukon" keresztül kapcsolat van, amelyek ciklikusan aktiválódnak és deaktiválódnak. Másrészt a biofotonok és a Nap hatása, valamint annak hatása a bolygó életére, a DNS-re és a spiritualitásra, ezért a globalista elit érdeke, hogy kiiktassa az úgynevezett "Isten-gént" az emberből, vagy a görög-egyiptomi bölcs Hermész Triszmegisztosz jóslatai a jelenlegi korszakról, amelyben élünk, izgalmas témák, amelyeket ebben a fontos dokumentumfilmben fedezhetünk fel, amely lezárja ezt a trilógiát életadó csillagunkról.