menu


2022. április 2., szombat

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA19:COVID INTÉZKEDÉSEK VÉGE.UKRÁN-OROSZ HÁBORÚ.GAZDASÁGI VÁLSÁG.ÚJRAINDÍTÁS-NWO

 Meglepő, hogy éppen akkor, amikor a legtöbb kormány feloldja a Covid járvány miatt bevezetett drákói intézkedéseket, két hosszú év Covid csalás után, amely a kísérleti vakcinák által kiváltott számos betegséget és halálesetet okozott, éppen akkor, amikor a legéberebb emberek kezdenek rájönni, hogy ki áll az egész ügy mögött, aki a kormányok szálait mozgatja... éppen most bukkan fel a semmiből egy újabb koholt háború Oroszország és Ukrajna között. És ezzel együtt energia- és élelmiszerhiány, növekvő árak, infláció, gazdasági válság és félelem, éhezés és szegénység az egész világon.

Nyilvánvalóan nem bízhatunk azokban, akik most azt mondják nekünk, hogy mindennek vége, hogy néhány hónap múlva új intézkedésekkel, vagy rosszabbakkal térjenek vissza egy újabb járvány kitörése vagy egy újonnan tervezett világjárvány esetén, de nem bízhatunk azokban sem, akik most, hogy elfedjék az emberiség elleni bűnöket, amelyeket a gyilkos vakcinákkal követtek el, háborút indítanak és manipulálják az emberiséget, szenvedést és válságot okozva, és amelyet füstfüggönyként használnak, hogy elfedjék mindazt, amit tettek.

Most már tudjuk, hogy ez része a tervüknek, ugyanazoknak az embereknek, akik mindkét oldalon játszanak, nem törődve az emberi szenvedéssel, mivel a céljuk ugyanaz marad, ami nem más, mint az elnéptelenedés és a Nagy Új Világrend Újraindítása, amit az egész emberiségre akarnak kényszeríteni.