menu


2023. június 20., kedd

155: ÉDEN-DELPHI, T DE DANANN, ÁDÁM ÉS ÉVA, ÓRIÁSOK, LUGH-DANA ODIN, SHAMBHALA, YETI

 Ebben az új dokumentumfilmben az Üreges Földdel és a benne élő fejlett civilizációkkal kapcsolatos néhány rejtélyre összpontosítunk. Az emberiség eredetétől kezdve a bibliai "Ádám és Éva" mítoszon át a kultúrák fennmaradt nyomaiig, óriásokról szóló legendák, maradványok, amelyek közül sok a szent hegyek belsejéhez kapcsolódik.

Hasonlóképpen a világ különböző kultúráiban és helyein, mint Görögország, Málta, Izrael, Románia, Oroszország, Írország, Skandinávia, az Urál-hegység, Ázsia... legendás történeteket fedezünk fel, amelyek az üreges föld, óriások, halhatatlan lények, városok, paradicsomi helyek, mint Éden, Shambalah és más csodálatos városok rejtélyeihez és misztériumaihoz kapcsolódnak.

Ugyanazok a rejtélyes lények, mint a Thuatas de Danann, a varázsló Merlin, Lao-Ce, vagy az északi istenek, mint Odin, Lugh, Dana-Brigit, Sergius szerzetes, Tíana-i Apollonius és mások, mindannyian kapcsolatban állnak az Üreges Föld misztériumával.

Ebben a csodálatos új dokumentumfilmben láthatjuk, hogyan állnak össze a darabkák, hogy megmutassák nekünk ragyogó múltunkat és ragyogó jövőnket mint emberiséget.