menu


2023. október 14., szombat

162: CSILLAGKAPUK-STARGATE KOZMONAUTÁK, IDŐUTAZÓ ESETEK-PÁRHUZAMOS VILÁGOK

 Ezzel az új videódokumentumfilmmel egy új sorozatot indítunk a csillagportálok és időutazók érdekes témájáról, változatos és sokszínű epizódokkal, ahol megpróbálunk elmélyíteni és elmagyarázni kellemes, de tudományos és objektív módon mindent, ami a dimenzióközi portálokkal, tér-idő lyukakkal, párhuzamos univerzumokkal kapcsolatos, olyan valós esetekkel kísérve, amelyeket az idők során dokumentáltak, sok olyan eseményt, amelyekre a mai napig nincs magyarázat.

Ebben az első epizódban olyan rejtélyes eseteket láthatunk, mint egy katona teleportálása, aki a Fülöp-szigeteken volt, és Mexikóban jelent meg, vagy a párizsi Versailles-ban található időportál esete, valamint más események, mint Jarrold L. és Carrie Potter rejtélyes eltűnése, vagy Owen Parfitté, és sok más, soha meg nem oldott eset.

Ugyanez vonatkozik az időn kívüli eseményekre, a jövőképekre, a tér-idő hasadékban bekövetkező eseményekre, mint a Juszupov-vonat esetében, amely egy valós eset, amely az Ezüst-erdőben vagy a floridai síkon történt, és sok más esetre, amelyek a különböző korok világirodalmában tükröződtek.

Túlmutatni az idő és a tér törvényein, túl a multiverzumon, amelyben élünk, túl az anyagon, ahol a kvantumfizika hatalmas lehetőségeket nyit meg számunkra, hogy megértsük a körülöttünk lévő világot, a láthatót és a láthatatlant egyaránt.