menu


2022. január 20., csütörtök

126:ÜREGES FÖLD,PÓLUSNYÍLÁSOK, ANTARKTISZ, PIRAMISOK, HIGHJUMP HADMŰVELET, AGHARTI

 Az az elmélet, hogy a Föld üreges, hogy az északi és déli póluson keresztül lehet belépni a Földbe, és hogy titkos civilizációk virágoznak benne, ősidők óta számos nép hiedelemvilágának része.

A történelem során számos expedíció is történt, mint ahogy Richard Byrd amerikai admirális és más rettenthetetlen felfedezők az Északi- és Déli-sarkra utaztak, ahol rendkívüli tájakat, szinte szubtrópusi hőmérsékletű sarki oázisokat, meleg folyókat, hatalmas erdőket és sok más természeti jelenséget találtak, és mindannyian az Üreges Földről beszéltek, beleértve a Highjump hadműveletet, ami egy tudományos expedíciónak indult volna az Antarktiszra. De mi volt a titkos akció valódi indítéka? Nagy csillagászok és matematikusok is támogatták az üreges Föld elméletét, mint például Euler vagy Edmund Halley, és számos író és kutató beszélt erről a földalatti világról. Hasonlóképpen az ufológusok, mint Ray Palmer és mások, úgy vélték, hogy a Föld üreges, és hogy az ufók egy magasabb rendű lényekből álló civilizációból érkeznek és térnek vissza, amely a Föld feltáratlan belsejében rejtőzik.

Mit rejtenek a sarkvidékek? És mi a helyzet azzal a hatalmas lyukkal, amely a sarkvidéki régiók fényképén látható? Mi a helyzet a sarkvidékeken rejtélyesen eltűnt egész falvakkal? Létezik egy egész földalatti birodalom, amelyben ismeretlen életformák élnek, és amelyet az Agharti Királyságnak neveznek, hogyan lehet oda bejutni?