menu


2019. január 10., csütörtök

A Hold Mint Mesterséges És Üreges Égitest. Jelenségek A Kráterekben. Föld Alatti

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***

Holdunk nem az, aminek mindig is gondoltuk, mert hatalmas titkokat és talányokat rejt magában… Számos kutatás és az azokat alátámasztó jelenségek alapján a Hold nem csak nagy erővel bír és jelentős hatást gyakorol az emberi nemre, de az is bebizonyosodott, hogy mesterséges égitest, amelyet konkrét céllal hoztak létre.
A megmagyarázhatatlan jelenségek között vannak például a következők: Holdunk miért annyira eltérő a Naprendszerünkben lévő többi holdtól, hiszen ez utóbbiak mind sokkal kisebbek, mint a bolygók, amelyek körül keringenek? Miért kering holdunk egy igen szokatlan körpályán az ellipszispálya helyett, és miért mutatja mindig ugyanazt az oldalát? Miért áll a Hold a Földtől ennyire eltérő ásványokból? A hold- és napfogyatkozásokat illetően lehetséges, hogy holdunkat egy matematikailag pontosan kiszámított pontra állították, és ha igen, akkor milyen céllal? Mindezt ki hajtotta végre és milyen technológiával?
Nyilvánvaló, hogy rendkívül nagy titkolózás zajlik és semmit nem akarnak elárulni, és ha ez így van, akkor valaminek indokolnia kell, hogy miért titkolják az igazságot… és bár mindig is azt hittük, hogy a Hold természetes égitest, vannak olyan nyitottabban gondolkodó tudósok, akik komolyan kétségbe vonják mindazt, amit mindig is gondoltunk.
Bebizonyosodott, hogy a Hold nem természetes égitest, hanem mesterséges képződmény, ráadásul belseje üreges, fémből készült és védett, ahogy ez a mostani érdekes dokumentumfilmből kiderül… ezenkívül bizonyítékokat láthatunk arra, hogy a Hold krátereiben támaszpontok, építmények és föld alatti létesítmények találhatók, valamint szokatlan jelenségek zajlanak, amelyeket a Holdra indított küldetésekben részt vevő űrhajósok maguk is megfigyeltek.