menu


2022. február 26., szombat

129: SZENT HEGYEK, BUCEGI, SZIGETEK, GYÓGYÍTÓ VIZEK, ENOCH ÓRIÁSOK, SAN CRISTOBAL

 Folytatva az Üreges Föld és az Agharti Királyság érdekes témájának negyedik részét, ebben a részben további bizonyítékokat fogunk látni, amelyek alátámasztják ennek a földalatti világnak a valóságát, amelyet fejlett földönkívüli lények és mások laknak.

Ezen kívül vannak kapcsolódási pontok és bejáratok a bolygónk belső világába, és ezek között van néhány titokzatos hegy világszerte, amiket szentnek tekintenek, sok titkot tartanak, amelyeket fontos ismerni, így többek között a Mount Epomeo Olaszországban, Mount Shasta az Egyesült Államokban, A romániai Bucegi-hegy és hatalmas, több ezer éves technológiával készült boltozata, a bolygó spirituális csúcsának tartott Kailash a Himalájában, a spanyolországi Montserrat-hegy és annak kőből készült őrzői, mind ősi eredetűek, mind megőrzik a bennük rejlő energiát és rejtélyt.

És mi a helyzet a rejtélyes ley-vonalakkal és azok kapcsolatával a föld és az ember mágneses mezejével? Vagy a varázslatos szigetekkel, amelyek megjelennek és eltűnnek? És a víz rejtélyével és gyógyító erejével, az örök fiatalság forrásával?

Nagy rejtélyek is vannak az óriásokkal kapcsolatban, akiknek sok maradványa van, valamint a hosszú életű lényekkel, És kik voltak a Shemsu Hor, a rejtélyes óriáslények, Hórusz követői, akik az ősidőkben lakták a Földet?