menu


2022. február 14., hétfő

128: BELSŐ NAP FÖLD, AURORÁK, ÖRÖKFÉNYEK, MAJÁK, THUATA DANANN, TÜNDÉR-MANÓK

 Folytatva ezzel a harmadik résszel az Üreges Föld és az Agharti Királyság témáját, ahol sok lény talált menedéket és él ma is, számos bizonyíték van arra, hogy léteznek elveszett városok, erdők, folyók, mindenféle állatok és enyhe éghajlat, és amelyekbe alagutakon és földalatti barlangokon keresztül lehet bejutni szerte a világon, ahol kilométeres átjárók vezetnek, és ahol sok barlangjuk rejtett kincseket rejt.

Az Üreges Föld létezése számos olyan rejtélyes jelenséget magyaráz, amelyet a tudomány nem tud megmagyarázni, mint például a jéghegyek rejtélyes eredete, a sarki hullámok, valamint az a tény, hogy az éghajlat északon melegebbé válik, továbbá az Aurora borealis fények, amelyek csak a sarkokon fordulnak elő, és amelyeknek a bolygónkon lévő belső Nap létezése miatt nagyon egyszerű magyarázatuk lenne.

És mi a helyzet az ókorban különböző helyeken felfedezett örökfényekkel? Milyen fejlett és jelenleg ismeretlen energiával rendelkeztek azok az emberek, amelyek aztán idővel eltűntek, mi volt az oka? Van-e köze a nullponti vagy toroidális energiához, amelyet már olyan csodálatos kultúrák is használtak építményeikhez, mint az egyiptomi kultúra és az ókori India, és a mai napig senki sem tudja, honnan származik ez a fejlett technológia?

És mi a rejtélye az olyan eltűnt civilizációknak, mint a maják, olmékok, nabateusok, esszénusok, tiahuanakók, Thuathas De Danann, miért tűntek el nyomtalanul, és hová tűntek? Van-e valamilyen kapcsolatuk a földönbelüli lényekkel, valamint az összes többi mágikus lénnyel, mint a tündérek, manók, koboldok, manók és más feerikus fajok?