menu


2014. november 20., csütörtök

Válság Ukrajnában, A sötét elit terve

Folytatva a kutató munkánkat, megerősítést kaptunk arra nézve, hogy merre felé sodornak minket a földönkívüli vezetők nagy titokban, miközben, tökéletes módon, embernek álcázzák magukat kormányzati vezetőnek, politikusnak,bankárnak, üzletembernek, felsővezetőnek, a legfontosabb óriásvállalatok, multinacionális cégek, vállalatok tulajdonosainak, multimilliomosnak, vegyésznek, tudósnak, vagy bármi másnak, ettől függetlenül a legnagyobb sietséggel terveznek valamit, aminek az emberiség nincs tudatában.

De mit jelent mindez? Lehetséges, hogy előnyt akarnak kovácsolni abból az óriási felfordulásból és szenvedésből, ami az elképzelhetetlen mértékű klímaváltozás eredménye, valamint az egyre erősödő, halálos radioaktív szennyezésé, amit a fukushimai atomerőmű okozott Japánban, és amely akadály nélkül terjed az USA, Kanada, Mexikó felé és szerte a világon?

Nem elégséges a számukra mindaz a pszichotronikus, az elme működését gátló, és megfélemlítő fegyver, a terrortámadások, a megrendezett támadások, a titkos háborúk, a társadalmi és geopolitikai krízisek, a csapások, a halál, a káosz, a katasztrófák, amelyeket mindenhol elhintenek, ahol csak megfordulnak?
Mi az oka ennek, az emberiség iránti, mérhetetlen gyűlöletnek, hiszen az emberek csupán hűséges alattvalóként szolgálják őket?
Lehetséges, hogy az az oka, hogy az övékétől különböző, teljesebb DNS-sel rendelkezünk és, ahogyan egyre több foton érkezik, felébredünk, és felfedezzük mindazt, amit tettek velünk? Vagy sürgősen szükségük van arra, hogy az emberiség kihaljon, hogy létrehozzanak egy új, földönkívüli, hüllő fajt, és azzal népesítsék be a bolygót, aminek az útjában állunk?

Így lehetséges, hogy válogatást végeznek, és ez az oka annak, hogy olyan sok gyötrelem, sorscsapás és öngyilkosság tapasztalható világszerte vagy a járványok, a pestis, a kórokozó vírusok, mérgező ételek, genetikailag módosított termékek, fluoros víz, emberek, akikbe mikrocsipeket ültettek, kémiai anyagokkal szennyezett levegő, halálos és káros oltóanyag, az ELF hullámok, a GWEN adók és a romboló HAARP... amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy teljes egészében korlátozzanak, és megfosszanak minket minden fizikai, mentális és érzelmi képességünktől.
Mi a helyzet az európaiakkal, akik korábban nem tapasztalt válságot szenvednek el, és mit mondhatunk a borzalmas geopolitikai és társadalmi krízisről Ukrajnában vagy legitim, független országokban, mint például Venezuela? Vagy van valami még baljósabb és
szerencsétlenebb aspektus is, amit hamarosan megismerünk?