menu


2023. március 27., hétfő

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 43: MOCKINGBIRD, SZOCIÁLIS KONTROLL, CIA-WHO-ENSZ TAVISTOCK, BLACKROCK, SOROS

 A hidegháború kezdeti időszakában (az 1940-es évek végén) a CIA egy titkos projektbe kezdett, amelynek neve Operation Mockingbird, azaz Mockingbird művelet, és amelynek célja az volt, hogy felvásárolja a mainstream médiát, és riportereket vegyen fel a CIA fizetési listájára, hogy kémekké és az öncélú propaganda terjesztőivé váljanak.

A nagy manipulátorok közé tartozik Soros Open Society-ja, a Tavistock Intézet, a Think Tanks, az ENSZ, a WHO és mások, akik mind a mai napig folytatják.

A propagandát és az információ ellenőrzését ma is arra használják, hogy irányítsák a közvéleményt és létrehozzák azt a céltudatos gondolkodást, amely annyira szükséges az árnyékkormány számára, hogy végrehajtsa a programját. Sokan azt hiszik, hogy szabad sajtóval rendelkezünk, abban a tévhitben, hogy a riporterek a nyilvánosságot hivatottak szolgálni. A riporterek fizetett alkalmazottak, és a médiatulajdonosokat szolgálják. A társadalmi ellenőrzés elsődleges eleme a figyelemelterelés stratégiája, hogy a nyilvánosság figyelmét manipulációval eltereljék a fontos kérdésekről, amit "probléma-reakció-megoldásnak" is neveznek. A manipuláció legnagyobb példája a Covid-19-es komédia, amikor a média terrorizálta a lakosságot azzal, hogy hazugságokat terjesztett egy nem létező Covid-járványról, mindezt azzal a céllal, hogy egy genetikailag módosított, grafénnel és nanorészecskékkel mérgező vakcinát erőltessenek be, ami milliós halálesetekkel járt, ahogyan azt a repülőgép-pilóták körében láthattuk.

Ezekkel a finom és jól megformált visszaélési módszerekkel változtatják meg a gondolkodásunkat, érzéseinket és cselekedeteinket, ami azt jelenti, hogy napról napra növekszik a tömegek leigázása az új világrendjük minden ágában.