menu


2021. november 23., kedd

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 10:JOE BIDEN, SZENILIS DEMENCIA, PEDOFIL, NWO BÁB, VAKCINA, KATONAI ELUTASÍTÁS

 Az Egyesült Államok jelenlegi 46. elnöke az egyik legkevésbé népszerű elnök az amerikai polgárok körében, sötét múltja a pedofíliával, a gyermekekkel és fiatalokkal szembeni helytelen viselkedéssel, bántalmazással és a gyermekeivel kapcsolatos botrányokkal, valamint a törvénytelen tevékenységekkel kapcsolatos korrupciós vádakkal, plágiummal, rasszizmussal, inkompetens közszereplésekkel, a mentális egészségével kapcsolatos pletykákat felelevenítő botrányokkal, és kétségekkel a világ vezető hatalmának kormányzására való képességét illetően.

Ráadásul mindezek, valamint a transzneműek, az LMBTQ, az abortusz és a kommunista Kínához fűződő kapcsolatai, és a kötelező védőoltási kötelezettség, amelyet számos ágazatra rá akar kényszeríteni egy káros génterápiás vakcinával, alacsony támogatottságot eredményeztek az elnöki politikai irányításában.

Ehhez adódik most hozzá a hadsereg, a haditengerészet, a légierő, a gárdisták, a rendőrség, az ügyészek, a püspökök elutasítása is, akik rájöttek, hogy ő csak egy szalmabábu, egy bábu, akit az NWO elit helyezett a helyére, azzal a céllal, hogy folytassa a nép elleni programját, és elpusztítsa azt a néhány amerikai értéket, amely még megmaradt. Amire ő törekszik, az egy megfigyelő és rabszolga állam, ahogyan azt már látjuk.