menu


2022. augusztus 6., szombat

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 26: MÁGIA-SHOW, TRÜKKÖK, ÜGYESSÉG, EMPÁTIA, KÉPESSÉGEK, RUGALMASSÁG, JÓKEDV

 A mágiáról és illuzionizmusról szóló trilógia második részében látni fogjuk, hogy a mágia végigkíséri az életünket, és ugyanolyan most is, mint ezer évvel ezelőtt, és ugyanolyan lesz ezer év múlva is.

Mindannyiunknak szüksége van a mágiára, mindenben ott van körülöttünk, és amikor már nem érezzük, vagy lemondunk róla, megszakítunk egy észrevétlen kapcsolatot mindennel körülöttünk.

Nemcsak a fantasztikus lényekben, amelyek évezredek óta meglepnek és inspirálnak minket, elvarázsolt hercegnőkben, lámpából előbújó dzsinnekben, rejtett kincsekben, beszélő madarakban... hanem azokban a pillanatokban is, amikor hiszünk önmagunkban, a lehetőségeinkben és abban, hogy mindig, minden körülmények között talpra állunk.

Empátia, rugalmasság, egészséges szórakozás, öröm, boldogság, ragaszkodás, kifejezőkészség, szórakozás, szeretet... ezek olyan pozitív állapotok, amelyek megváltoztathatják életkörülményeinket, olyan fényt és varázslatot vonzanak, amelyet elveszettnek hittünk.

A mágia bevonása az oktatásba végtelen lehetőségeket rejt magában, és a minden dolog közötti megfoghatatlan kapcsolatok kiszélesítik képességeinket és fejlődési lehetőségeinket.

A kreativitás, a képzelőerő, a csodálkozás és a lelkesedés az egészséges és boldog élet része, amelyet gyermekként és felnőttként sem szabad elveszítenünk.