menu


2015. május 18., hétfő

Védelmező űrhajók. Nemzetközi Űrállomás. Vegyi-felhők

Fontos tudni, hogy a Nagy Csillag Csoport, hogy ne keltsen bizalmatlanságot a lakosság körében, amely meglehetősen traumatizált, bizalmatlan, gyanakvó és mindenre érzékeny, a felébredési folyamat, a rezgés megváltozása és a DNS mutációjának érdekében, csak belsőleg és az álomvilágban segítenek nekünk, de szintén megerősítik a védelmünket a plazma-hajókkal vagy körkörös, gömb alakú, cső formájú és anyaűrhajókkal, az ezeknek megfelelő színekkel és formákkal.

Mindezek hatalmas segítséget jelentenek, hogy megvédjenek minket, nem csak a Földön, hanem a világűrben, ráadásul a Nemzetközi Űrállomás környékén is.
De mi az oka annak, hogy a NASA kivágta azt a képet, ahol éppen egy ufó flotta bukkant fel? Talán azért, hogy ne lássuk a védelmező űrhajókat, amelyek figyelnek és szemmel tartanak mindent, amit tesznek?

Mi történt valójában az Antares hordozórakéta megsemmisítésénél, amikor a Nemzetközi Űrállomás felé tartott? Ezen felül, mi volt az oka annak, hogy hirtelen felrobbant egy amerikai, katonai műhold? Miért van az, hogy ilyen egybeesések történnek, ekkora kockázatok vannak jelen, és a nemzetközi sajtó nem számol be róla? Milyen különös, rejtélyes dolog lengi körül az ISS-t?

Talán tudomással bírnak róla, hogy a birodalom mesterkedik valamiben, hogy hatalmas tömegmészárlást okozzon, mivel a Csillag Csoport folyamatosan nagy figyelemmel kíséri mindazt, ami történik?
Ugyanígy, mit mondhatunk a hamis zászló műveletről, a Kék Sugár Projekt keretében, amelyet azért hoztak létre a sötétek, hogy megfélemlítsenek minket és elhitessék a lakossággal, hogy megszállnak minket az űrből, azonban, ők maguk jelennek meg, és folytatják az ütemtervük kivitelezését?