menu


2016. november 20., vasárnap

Donald Trump stratégiája, társadalmi sokk, NWO, összeesküvés, tőzsde összeomlás

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***EZ A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZRE OSZLIK A FILMEN BELÜL***

Napról-napra egyre inkább érzékelhetőek azok az érzékeny szociológiai és politológiai történések, amelyek előre nem látott módon változtatják meg a világ panorámáját. Fontos, hogy éberek legyünk, mert a globális hatalom birtokosai és a vazallusaik felgyorsították a társadalmi kötelékeket leromboló összeesküvésüket... amely az egész emberiség ellen irányul.
A nagy többség, bár a számos kettős játék és a mindenfelé előforduló megtévesztés kapcsán, elkezdett gyanakodni, sokan még mindig bíznak a politikusokban, anélkül, hogy tudnák, hogy a háttérben valójában a sivár sötétség kormányoz. Kétségtelenül ezt bizonyítja a nemrég zajlott amerikai választás is, ami általában iránymutatásul szolgál a többi kormány számára, amelyek engedelmesen követik őket...
Rövid időn belül sok ígéretről derül majd ki, hogy teljesíti-e őket az új, meglepő elnök, Donald Trump... És mi lehet a megfelelő válasz ennyi forrongásra és társadalmi bizonytalanságra, ami úgy tűnik, nem csillapodik, még a hírességek körében sem? Talán a hírhedt új világrendjüket fogják bevezetni, amelyre olyannyira törekszenek, mivel csupán nagyon rövid idő kérdése, hogy előre nem látható, erőszakos választ adjanak? Talán az új kormány stratégiai változásokat is kezdeményez, miközben gazdasági pánikot váltanak ki, és így létrehoznak egy új, az egész világra kiterjedő, fizetőeszközt?
Lehet, hogy Trump egyedül harcolt az elnöki poszt megszerzéséért? Vagy ez az elit döntése volt? És az idegengyűlölettel átszőtt, rasszista cselekedetei, sértegetései stb., az árnyék szándékos tervét szolgálják, hogy még egy lépéssel előbbre jusson?