menu


2022. augusztus 20., szombat

141:ATLANTISZ BAJKÁL-ANTARKTISZ,NAP,VAN ALLEN MÁGNESESSÉG,DÉJÀ-VU, PÁRHUZAMOS VILÁGOK

 Az Atlantisz témájába való mélyebb elmerülés nem csak a mítoszok és legendák áttekintését jelenti, régészeti leletek vannak szétszórva az egész bolygón, a tavak alatt és az Antarktisz alatt is, bár sokszor el akarják rejteni a bizonyítékokat, hogy tudatlanságban tartsanak minket. Kialakulásuk és különösen eltűnésük olyan eseményekkel függ össze, amelyek bolygó- és kozmikus méretűek. Naprendszerünk a világűrben halad, ahol a tudósok előre nem látott jelenségeket fedeznek fel, ragyogást a bolygókon és a helioszférában, a Van Allen-öv gyengülését... Több esemény együttes hatása azt eredményezheti, hogy egy civilizáció váratlanul véget ér, ahogyan az Atlantisz esetében is történt.

Más jelenségek, mint például a Naphoz közeli óriás űrhajók felfedezése, vagy az ISS-k, ráébresztenek bennünket, hogy a NASA-nak két arca van, egy hivatalos és egy titkos, de nem csak erről van szó, a tudósok felfedezték, hogy a Napunk egy csillagkapu lehet, és hogy létezik egy mágneses alagút, amely összeköti a Napot és a bolygókat.

És mit mondhatunk az időutazásról, a Déjà vu-ről, a rejtélyes, nyomtalan eltűnésekről, vagy a teleportációról, időutazásról?

A tudomány napjainkban új forgatókönyveket kezd feltárni, amelyek segítenek kiegészíteni a valóságunkról alkotott elképzelésünket, nemcsak a múltról, hanem egy másik jelenről és egy lehetséges jövőről is: kapcsolatfelvétel más civilizációkkal, időutazás, párhuzamos univerzumok vagy csillagközi utazás.