menu


2013. december 1., vasárnap

AZ EMBERI DNS KÁROS MÓDOSÍTÁSA A FÖLDÖNKÍVÜLI ELIT ÁLTAL, AZ ARRA VALÓ TÖREKVÉSÜK, HOGY MEGSEMMISÍTSÉK A NÉPESSÉGET ÉS FELKÉSZÜLÉS AZ ÚJ FOTONKORSZAKRA

A kutatásainkat számos eseményt érintően folytatjuk, úgy, mint különböző átalakulások, reakciók, mutációk, az egyéniség-önazonosság elvesztése világszerte, és sok más kellemetlenség, amelyeket az emberiség és a teljes bolygó él át a földönkívüli betolakodó entitások miatt, akik kormányoznak bennünket. Ezenfelül, elemezzük a fény és bölcsesség génjeinek megváltoztatását, amelyet a plejádi, szíriuszi, andromédai őseink hagytak hátra a számunkra a DNS-ben, azzal a céllal, hogy elérjünk egy magas szintű, helyes és bölcs evolúciót.

Az eredetünk révén multikulturálisak és különböző fajokhoz tartozóak vagyunk, amelyek rendkívül erősek és ez gazdagítja a viselkedésünket, a pszichénket, az érzelmeinket...mindig is akarták meg akarták változtatni a génállományunkat mert attól tartottak, hogy továbbfejlődünk náluk. Ezért, meggyengítették, hatálytalanították az érzékszervi és az érzékszerven túli érzékelési képességinket, korlátozni akarták az agyműködésünket, stagnáló állapotba kényszerítettek bennünket mentális, érzelmi és tudatossági szinten egyaránt, pedig már más szinten kellene lennünk a bölcsesség és az univerzális tudás területén. Ez a genetikai változtatás az, amely által az elitista, uralkodó földönkívüliek letargikus állapotban tartanak bennünket, manipulálják a vonzalmainkat, a szimpátiánkat, a bajtársiasságunkat és mindazokat a belső alapelveket, amelyek a szív-tudatosságból erednek.

A földönkívüli illuminátusok és a sötét titkos társaságaik foggal-körömmel harcolnak a végsőkig, hogy ne kelljen elengedniük bennünket. Ha nem történik teljes pszicho-genetikai megújulás-átalakulás amely tudatosan a plejádi-szíriuszi rezgés felé irányul, akkor nagyon nehéz lesz elszakadnunk a magába szívó, felettünk uralkodó befolyástól.

Kétségtelen, hogy most, olyan mértékben, ahogyan még sohasem történt, útkereszteződésben állunk amely két, teljesen szembenálló irányba vezet, vagy szerves részévé válunk a fotonenergiának, vagy szenvedő alanyaivá leszünk a népességcsökkentési tervnek, amelyet hosszú idővel ezelőtt terveztek el a számunkra a sötét erők, azért, hogy kiirtsanak bennünket a saját bolygónkról.

Lehetséges, hogy sikerülhet nekik megsemmisíteni az erős, fénytől származó, genetikai állományunkat, hogy örökre elgyengítsenek és leromboljanak bennünket? Túl fogjuk élni a hagyományaink és a szokásaink csendes megsemmisítését, és növekedni fog a bölcsességünk, a tudatosságunk és a szeretetünk, valamint eláraszt bennünket egy óriási életöröm, boldogság és belső béke?