menu


2023. július 18., kedd

157:GÖRÖGO. BELSŐ FÖLD, OLÜMPOSZ, HIBRID ROBOT, ORVOSTUDOMÁNY ZENE, HERMÉSZ, ATHÉNÉ

 Az ókori Görögország, Atlantisz részeként, számunkra elképzelhetetlen fejlesztések birtokosa volt, emberi, technológiai és szellemi szinten egyaránt. Az ókori görög kultúra gazdag és csodálatos történelme nem mitológián vagy mesén alapul, hanem az istenek, félistenek és hősök életén és tettein alapszik, amelyek nagyon ősi eredetűek. Olyan istenségek, akik ősidők óta kapcsolatban állnak az emberekkel, hogy tanítsák és segítsék őket fejlődésükben.

Azok a tények, amelyeket számos neves történész, gondolkodó és filozófus, mint Homérosz, Hésziodosz, Platón, Arisztotelész, Szókratész mesélt el, akik e nép nagyságáról beszéltek, valósak, és nyugati kultúránk alapját képezik, egy nagyszerű örökségét, amely napjaink része.

Mind az ősi mítoszokban, mind az elbeszélésekben szerepelnek utalások különböző titokzatos birodalmakra és helyekre, amelyek kapcsolatban állnak az Üreges Földdel, olyan helyek, mint az Olümposz, a Hesperidák kertje vagy Hádész világa részei ezeknek a varázslatos helyeknek, amelyek a mai napig léteznek az Agharti és más helyek hatalmas földalatti birodalmában.

Az olyan istenek által hátrahagyott tanítások, mint Hermészé, a belső világgal kapcsolatban, az ő caduceusa és az orvostudomány, a bölcsesség istennője, Athéné, aki mindig segíteni akart a nőknek, a templomok, a színház, az orvostudomány, az elleusziniai ünnepségek, ahol a Föld belső világával kapcsolatos misztériumokat ünnepelték... a sportjátékok, a körmenetek, mint például a Panathenaia, Hermész Triszmegisztosz hagyatéka, és a mítoszok tárháza, amelyek a jó és a rossz harcát tanítják nekünk, és azt, hogy az istenek mindig is támogatták az emberiséget, és most rajtunk a sor, hogy elfoglaljuk a helyünket.