menu


2022. április 11., hétfő

132:GYÖNGYÖK, AGHARTI, CSILLAGKAPUK, EGYIPTOM KOZMIKUS TÜKRÖZŐDÉS, PIRAMISOK, SZFINX

 Ebben az új videódokumentumfilmben tovább mélyedünk az Üreges Föld és rejtélyei, valamint a benne élő fejlett lények érdekes témájában, és ez alkalommal az évezredes egyiptomi kultúrát és annak rejtélyeit tárjuk fel, amelyek közül sok a mai napig megoldatlan.

A bevezetőben látni fogjuk a vonzó gyöngyök misztériumát, hogy az Üreges Föld csodájaként olyan tudást közvetítenek, amelyet sok kultúrában jól őriztek, mindig is a bölcsesség, a halhatatlanság, valamint a szerelem és a boldogság szimbóluma volt.

Megvizsgáljuk a sok kultúrában jelen lévő hamis ajtók érdekes témáját is, olyan ajtókét, amelyek látszólag sehová sem vezetnek, de amelyek mégis interdimenzionális portálok voltak, amelyeket ősidők óta használtak csillagközi utazásra, és amelyeket olyan űrlények használtak, akik mindig kapcsolatban álltak a földi emberiséggel.

Az egyiptomi kultúra olyan megfejthetetlen rejtélyeket őriz, mint a piramisokat és a Szfinxet összekötő alagutak létezése, Kik és milyen célból készítették ezeket a baljóslatú építményeket? És mit rejt a feljegyzések kamrája, valamint az ismeretlen adatokat feltáró leltári sztélé?

Mi a helyzet a fejlett technológiával, amellyel meg kellett építeniük őket? A templomok, piramisok, a Nílus folyó, a csillagok és csillagképek, mint a kozmosz földi tükörképe kapcsolatának felfedezése valóban meglepő.