menu


2022. január 4., kedd

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 12: KORMÁNYZÓK, SZENÁTOROK, BÍRÁK, ÜGYÉSZEK BIDEN OLTÁSI RENDELETEI ELLEN

 Amerikai szenátorok, kormányzók, kongresszusi képviselők, bírák, ügyészek, ügyvédek harcolnak Joe Biden oltási kötelezettségei és a kormányzati zsarnokság ellen, és példát mutatnak Európa és a világ más országai számára.

Mike Lee utahi szenátor, Roger Marshall kansasi szenátor, Ted Cruz texasi szenátor és mások mind jelezték, hogy hajlandóak lennének a kormányzat leállítására Joe Biden elnök oltási szabályai miatt. Akárcsak Rand Paul, Mike Braun, Ron Johnson szenátorok is.

Ron DeSantis floridai kormányzó szintén ellenzi az oltási kötelezettséget, és határozottan kijelentette, hogy Biden oltási kötelezettségre irányuló kísérletei alkotmányellenesek, akárcsak Greg Abbott texasi kormányzó, Clay Higgins kongresszusi képviselő és sokan mások.

Emellett legalább 27 bíróságon nyújtottak be keresetet a mandátum megakadályozására, és 24 republikánus állam főügyésze fogadkozott, hogy jogi lépéseket tesz az amerikai szövetségi kormány ellen, ha a kormány nem változtat a vakcinamandátummal kapcsolatos irányvonalon. Mindezzel olyan eredményeket érnek el, amelyek példaként szolgálnak majd Európa és a világ számos országa számára, hogy megállítsák a zsarnoki kormányokat és mérgező vakcináikat.