menu


2021. december 20., hétfő

125: TÖRLIK A KARÁCSONYT, SZILVESZTERT.FAUCIZMUS, HIÁNY, SZEGREGÁCIÓ,NEM AZ OLTÁSRA

 Pszichológiai és spirituális háborúban élünk, ahol emberek nagy részét hipnotizálták félelemmel, fenyegetéssel és vesztegetéssel, hogy elfogadjanak egy gyilkos tüskefehérjés vakcinát, amely szörnyű károkat okoz, sőt most egy rohamosan közeledő holokauszt keretében a gyerekeknek is be akarják adni.

A harmadik világháború teljes lendülettel zajlik, ahol a lelkünk, a szellemi és lelki épségünk a tét.

Ami a karácsonyt illeti, mindenki nagyon várja ezt az időszakot, azonban úgy tűnik, hogy a Covid és új változatai terjedésének megfékezése érdekében elővigyázatosságból számos országban kezdik törölni a karácsonyt, lemondják a karácsonyi vásárokat, a Mikulás érkezését, ünnepségeket, felvonulásokat, koncerteket, karácsonyi éjféli miséket, szilveszteri bulikat és még a családi összejöveteleket is.

És mi van azokkal a családokkal és gyermekeikkel, akik nagy érdeklődéssel várják a Kínából érkező konténerek felszabadulását, hogy ajándékokat vásárolhassanak, és boldog karácsonyt és szilvesztert ünnepelhessenek?

Miért akarják elnyomni az év leghagyományosabb ünnepét, beleértve a Mikulás érkezését az ajándékaival, amely oly sok jót tett a gyerekekkel és a családokkal az évek során?