menu


2020. december 2., szerda

India templom-technológia, Dvarka vimana-asztra, aszuraháború, Mahábhárata

 A hindu kultúra kétségtelenül megmutatja nagyszerűségét a tökéletes technológiai és döbbenetes építészeti pontossággal megépített számtalan műemlékváros révén, mivel ezek közül sokat maguk az istenek vagy bölcsek építettek, mint Viszvakarma, aki olyan városok megalkotója, mint Dvarka, Krisna isten aranyozott városa. Brahma, Visnu és Siva isteni hármasa, a trimurti, hitveseikkel együtt alapvető erőt jelent a világegyetem létezése számára, és ahogy különböző könyvekben szerepel, például a Mahábháratában, a Szkanda-puránában, a Rámájanában, a Bhagavad-gítában, a Rigvédában és számos más védikus-brahmanikus szövegekben, ezek az istenek fizikai mivoltunkban jelen voltak és az emberek között éltek.

A technológiai és építészeti talányok között szerepel az egyetlen kőtömbből kifaragott, rejtélyes Kailásza templom, a Konáraki naptemplom, az ősi Ramappa templom, a Varangál erőd és sok más építmény, amelyekről a mai napig sem tudjuk, hogyan épültek, és hogy mire szolgáltak hatalmas méreteik.

Szintén szerepel a feljegyzésekben, hogy a dévák hatalmas mozgó palotákkal, úgynevezett vimanákkal közlekedtek, amelyek valódi léghajók voltak és képesek voltak nem csak a levegőben, hanem az űrben is repülni… Vajon lehetséges, hogy az ókorban olyan fejlett technológiával rendelkeztek, amely lehetővé tette a bolygók közötti, sőt akár az időutazást? Mit szóljunk továbbá az asztrákként ismert nagy erejű fegyverekhez, amelyeket az istenek az aszuradémonok elleni küzdelmekben használtak, vagy az olyan kozmikus-kulturális hagyományokhoz, mint a divali és a Plejádokkal vagy hét kratikai nővérrel való kapcsolata, amikoris a fény győzelmét ünneplik a sötétség felett?

Kétségtelen, hogy az évezredes hindu kultúra mély bölcsességet, valamint példátlan technológiai, metafizikai, kozmogóniai és tudományos ismereteket hordoz, amelyeket nem értékeltek elég alaposan, sőt megpróbálták eltitkolni őket.

Azonban nem csupán erről van szó, mivel ezek az ősi indiai szövegek tele vannak egy nagy ókori nukleáris világégés leírásaival, amelyet nagy erejű pusztító fegyverek idéztek, melyek létezését nem tartottuk lehetségesnek ebben a korban.

A Mahábhárata elbeszélése szerint kegyetlen és pusztító háborúk dúltak, mint a pandavák és kauravák közötti kuruksetrai háború olyan félelmetes összecsapásokkal, amelyekben teljes városok és népeket semmisültek meg, és amelyekben az elbeszélések szerint számos repülő hajó és az ókorban ismeretlen varázslatos fegyver vett részt. Vajon valóban léteztek atomfegyverek az ókorban? Milyen rejtélyek húzódnak meg az ősi India hihetetlen kultúrájában?

A videót készítette: Alcyon Plejádok


****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL**** 

***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***