menu


2022. március 15., kedd

130:ELVESZETTPARADICSOM,ELÍZIUM,TÜNDÉREK,SELLŐK,ŐRANGYAL,SZT.MIHÁLY, SZT.RAFAEL, HKÉ

 Ebben az új videó dokumentumfilmben folytatjuk az Üreges Föld rejtélyes témáját, mely számos kultúrában egy elveszett paradicsom ősi emlékéhez kapcsolódik, amelyet meg kell menteni, és ezt az északi kultúrában is átvették, ez a Valhalla, Odin mennyei csarnoka, ahová a tiszteletreméltó harcosokat küldték. Egyfajta túlvilági jutalom; a görögöknél az Elíziumi mezőkhöz vagy Elysiumhoz hasonló "paradicsom", a tökéletes boldogság földje, az ókori Britanniában Avalon szigete, vagy az örök ifjúság Szerencsés szigetei, Tule, amely szintén az ókori Atlantiszhoz kapcsolódik.

Ez az Agharti mitikus királysága is, ahol a Föld királyának bölcs vezetése alatt égi lények laknak, és ezen a másik síkon, vagy magán a Földön belüli negyedik dimenzióban sok intelligens lénynek, például a Természet szellemeinek is ott van a lakhelye. Ez a hiedelmek világa, amelyet tündérek, manók, gnómok laknak, a vízben pedig olyan lények, mint a sellők, vízitündérek, nereidák, akik nem a fantázia szüleményei, hanem valós eredetűek és létezőek, amint azt számos olyan ember tanúvallomása bizonyítja, akik látták őket, írtak róluk vagy lefestették őket, és amelyeket ebben az érdekes dokumentumfilmben láthatunk majd.

Ugyanez igaz a különböző vallásokban leírt angyalok világára is, akik közel állnak az emberhez, segítenek és támogatnak minket a szükség idején. Sokan leírják az ezekkel a lényekkel, például az őrangyallal, Szent Mihály arkangyallal vagy Szent Rafael arkangyallal kapcsolatos tapasztalataikat, ezek a lények betöltik a feladatukat, és azok, akiknek halálközeli élményeik voltak, mind visszatértek, hogy elmeséljék a történetüket.