menu


2021. szeptember 28., kedd

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA3:FRANCIAORSZÁG MACRON ZSARNOKSÁGA ELLEN,COVID-SÁRGAMELLÉNYES TÜNTETÉS,NOTREDAME

 Egy hamis egészségügyi válságra hivatkozva a kormányok világszerte és különösen Franciaországban egy sor, a szabadságjogokat korlátozó és az emberek ellen irányuló intézkedést hoztak, mint például a híres Zöld Igazolvány, amely bizonyos helyekre való bejutáshoz rejtett oltási kötelezettséggel, elbocsátásokkal és a nem beoltottakkal szembeni megkülönböztetéssel jár, amiben látható, hogy a jelenlegi francia elnök szembe ment a szabadság, egyenlőség, testvériség nemzetének alapelveivel.

Az emberek azonban országszerte tüntetéseken és tiltakozásokon egyesültek, és Macron elnök lemondását követelik, aki nem védi az ország népét, hanem totalitárius programját követi, és hogy elfedje szörnyű tetteit és elrejtse a polgárok növekvő áradatát, Macron, aki kapcsolatban áll a Rothschild bankokkal és a Bilderberg klubbal, politikai akciók sorozatát hajtja végre, hogy elterelje a figyelmet a kormánya ellen.

Így a legfrissebb hírek, mint például az Egyesült Államok és Ausztrália közötti tengeralattjáró-válság, a nagykövetek visszavonásával, az afganisztáni terrorista háború, a polinéziai útja, amely több katasztrófát okozott, stb. mind-mind felfedik, hogy mi áll mögötte. Az embereknek azonban elegük van a politikájából, és a lemondását követelik.