menu


2022. december 27., kedd

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 37: FERENC PÁPA GLOBALISTA, GREAT RESET, OLTÁSPÁRTI, LMBT, ABÚZUS, SÁTÁNISTA

 Azzal, hogy I. Ferenc pápa a katolikus egyház legfőbb látható feje lett, úgy megrendültek ennek az intézménynek az alapjai, mint még soha a történelemben. Ferenc pápa a globalizmus egy újabb szereplője, aki a Gazdasági Fórum és annak elnöke, Klaus Schwab elveihez igazodik, és a 2030-as menetrendet és a Nagy Újraindítást támogatja.

Az LMBTQIA+ kollektíva támogatása, LMBT-párti bíborosok kinevezése, a szexuális devianciák dokumentálása a Vatikán környezetében, dokumentált publikációkkal a homoszexualizmus magas szintjéről a falakon belül, a Vatikáni Bank használata mindenféle etikátlan üzletre, vagy a világméretű oltás nyilvánvaló és állandó támogatása egy gyilkos vakcinával, amelynek súlyos rövid és hosszú távú hatásai vannak…

Az éghajlatváltozás eszméjének és az ezzel járó egyéni jogok megnyirbálásának támogatása, valamint a sátánizmus vádja is azt a kíméletlen valóságot mutatja, hogy a pápa a kereszténység értékeinek és hitének megsemmisítésére törekszik, hogy egy új vallást hozzon létre az Új Világrend számára.