menu


2022. március 24., csütörtök

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 18: TITANIC-OLYMPIC, MORGAN-ROTHSCHILD- ROCKEFELLER, FEDERAL RESERVE, N. TESLA

 Eljött a történelem legnagyobb, leghíresebb és legpompásabb óceánjárója, a Titanic elsüllyedésének 110. évfordulója, amelyben 1514 ember vesztette életét, és a mai napig nem tisztázódott a rejtély, hogyan történt a dolog. Vajon, ahogyan azt eddig hittük, a jégheggyel való ütközés volt az ok, ami a végkifejletet okozta, vagy esetleg más tényezők is közrejátszottak, amelyekben a kor leggazdagabb emberei, például a Morganok, a Rockefellerek és a Rothschildok is részt vettek?

De nem csak ők az egyetlen érintettek, több elmélet is létezik, amelyek között szerepel a hajótársaság finanszírozója és tulajdonosa, a hajó kapitánya és mások is, akiket figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy megismerjük a történtek valódi tényeit.

És miért volt több olyan személy, aki részt vett ebben a végzetes összeesküvésben, kapcsolatban állt a jezsuita illuminátus elittel a Vatikánban és az Új Világrenddel?

És miért mondta le JP Morgan, a gátlástalan bankár az utolsó pillanatban az utazását, és mentette meg ezzel az életét?

Mi a helyzet a múmiával, amelyet a Titanic a rakományai között szállított, ami egy sokak számára ismeretlen tény, de az átok és a körülötte lévő halálesetek miatt említik?

A Titanic elsüllyedése megakadályozta a szabad energia felfedezőjének, Nicola Teslának a finanszírozását, és elősegítette a Federal Reserve létrehozását, amit sok politikus és mágnás a fedélzeten ellenzett. Lehet, hogy ez volt a süllyedés egyik célja?