menu


2022. november 7., hétfő

ALCYON PLEJÁDOK EXTRA 32: TRUDEAU, KORRUPT-PEDOFIL, KOMMUNISTA, FIDEL CASTRO, EUTANÁZIA, LMBT, NWO

 Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau megmutatta igazi arcát annak a több ezer kamionosnak a sztrájkjával, akik békésen megbénították az országot, hogy tiltakozzanak az "oltási kötelezettség" diktatórikus intézkedései ellen. A szükségállapot-törvény alkalmazása a lakosság kritikájának elfojtására, a konfliktus elől ismeretlen helyre való menekülés, a tüntetők bankszámláinak mindenféle jogi eljárás nélküli befagyasztása, stb.

Justin Trudeau Pierre Elliott Trudeau és Margaret Trudeau, egy őrült életmódot folytató házaspár fia. Apját, aki a London School of Economics-on tanult, "veszélyes kommunistának" tartották. Közreműködött a Római Klub létrehozásában. Erős eugenikus eszméket valló intézmény, amely később beépült a davosi Világgazdasági Fórumba, és kapcsolatban áll a Bilderberg Klubbal.... Margaret Trudeau, az anya bipoláris zavarban szenvedett. A promiszkuitása és a drogokkal való kapcsolata ismert tény volt. Egyre nagyobb teret nyer az az elmélet, hogy a jelenlegi miniszterelnök, Justin Trudeau Fidel Castro biológiai fia.

Justin Trudeau pedofíliával és korrupciós ügyekkel, valamint tekintélyelvű törvények bevezetésével, a gyermekek LMBT-indoktrinálásával, az eutanázia támogatásával, az abortuszpolitikával és az oltási kötelezettségekkel kapcsolatos ügyek azt mutatják, hogy ő az Új Világrend bábja, és a lakosság egyre kevésbé kedveli zsarnoki és diktatórikus uralmát.