menu


2016. július 28., csütörtök

nizzai merénylet török puccs riói olimpia München Brexit

Ismét egyre nagyobb mértékű terror alakul ki, annak minden következményével, miközben az összezavarodott embereket sokkban tartják… De mi áll ezek mögött az események mögött, amelyek, különös módon, meghatározott dátumokon következnek be? Lehet, hogy itt is “magányos farkas”-ról volt szó, ahogy már számos esetben történt? Talán nem igaz, hogy egyre szorosabb kontroll alatt élünk, és egyre jellemzőbb, hogy katonák vigyázzák az emberek biztonságát? Lehet, hogy mindez, valamilyen csel, hogy erősítsék a nacionalizmust és az idegengyűlöletet, tudva, hogy Galliában több millió algériai és tuniszi származású lakos él, ahogyan más nemzetiségűek is, főként olyan országokból, amelyek valaha francia kolóniák voltak?  Talán az a céljuk, hogy új kontrollálási modellt alakítsanak ki a lakosság felett, hogy sürgősen lefektessék az Új Világrend alapjait?
Lehet, hogy e mögött az óriási, az egész világot aggasztó, egyre terjedő káosz és fájdalom mögött valamilyen más, titkos mozgatórugó áll, amelynek az a célja, hogy elkendőzzék vele a világgazdaság összeomlását? Vagy talán polgárháborúba torkolló társadalmi konfliktust próbálnak kirobbantani?
De nem csupán gonoszsággal teli összeesküvést szőnek az emberiség ellen, hanem igyekeznek különféleképpen tönkretenni az elkövetkezendő, Brazíliában megrendezendő olimpiát is, és nyomást gyakorolnak az orosz sportolókra, merényletet követnek el Münchenben...