menu


2017. szeptember 1., péntek

Patton, reinkarnáció, kriogenézis hallhatatlanság, robotika, Lincoln- Kennedy

*** ÚJ KIADÁS ***

Lehet, hogy a lélek-tudatosságunk valóban hallhatatlan, és újra és újra visszatér a földi színpadra, vagy csupán fizikai test vagyunk, amelynek meg kell halnia és fel kell bomlania és hamuvá válik?
Az ősi bölcsek megerősítik, hogy a reinkarnáció privilégium, hogy minden életben fejlődhessünk… a fizikai testünk csupán tartály, amelyet azért hoztak létre, hogy befogadja a hallhatatlan lélek-tudatosságunkat, számos újjászületés során az évszázadok folyamán. Számos nép és kultúra utalt a hosszú életre, a reinkarnációra…
Ugyanígy, ez a képesség, amely minden emberi lényben megvan, végül minden létezésben fejlődést hoz és mindig jelen volt a történelemben. Számos kultúra számára számított elfogadottnak, sőt, vannak olyan emberek, akik meg is tapasztalták és tanúbizonyságot tesznek róla, ahogyan Glenn Ford és Patton tábornok esetében történt... És mit mondhatunk arról a rejtélyes egybeesésről, amely Lincoln és Kennedy elnök életét és halálát kapcsolja össze, amelyeket pontosan száz év választ el egymástól?
De miért tekintettek a reinkarnációra, a transzmigrációra, vagy a lelkek paligenéziájára nagy bűnként, eretnekségként… Lehet, hogy a klérus rendeletei csak elkendőzésként szolgáltak, és ennek köszönhetően a szkepticizmus és a hitetlenség erőre tört a lélek hallhatatlanságával kapcsolatban?
Kétségtelen, hogy bár a materialista dogma el akarja hitetni velünk, hogy csak a tudományon és a szintetikus technológián, a transzhumanizmuson kersztül… lehetséges az élet meghosszabbítása… Valójában, ez nem úgy van, ahogy mondják, hiszen csupán egy mesterséges, romlott DNS-t hoznak létre, mert a lélek-tudatosságot, amellyel még mindig sokan rendelkeznek, nem lehet lecserélni semmilyen gépezettel, bármilyen szofisztikált is legyen az. De mi a célja ennek a genetikai eljárásnak, amelyenek a modern tudósok szentelik magukat?