menu


2018. augusztus 19., vasárnap

Egyiptom és a csillagistenek, a múmiák átka, orvostudomány, Semszu Hor

*** ÚJ KIADÁS ***
A történészek, régészek és felfedezők az ókori Egyiptom idejéből fennmaradt számos dolgot ez idáig nem tudtak megfejteni… amelyek között ott vannak a csodás és hatalmas szobrok, obeliszkek, piramisok és emlékművek mindenütt a hatalmas és évezredes Egyiptom területén … amelyek szoros kapcsolatban állnak a Nap és a csillagok energiamezőjével, melyet ezek a népek képesek voltak felhasználni.
A világ leghosszabb folyójának, a Nílusnak a partját szegélyező számtalan templomváros maradványai tanúskodnak e nagyszerű civilizáció létezéséről, de nem tudjuk, hogy építették fel őket.
Ne felejtsük el, hogy a hivatalos tudomány mindig is rengeteg dolgot eltitkolt előlünk azzal a kizárólagos céllal, hogy a bolygó népeit tudatlanságban, tájékozatlanságban és műveletlenségben tartsák.
Mi szóljunk ezenkívül ahhoz, amit mindig is mondtak a múmiák átkáról? Lehetséges, hogy Egyiptom mindig is egy igen szigorú törvény, a teljes hitelesség és tisztesség szellemi és kozmikus fényének védelme alatt állt… amelyet egy ismeretlen fénylő hatalom tartott fenn? Mi húzódhat meg a tudósok, régészek és egyéb szakemberek szokatlan halála mögött, amelyek mind temetkezési helyek és sírok meggyalázásával, például Tutanhamon fáraóéval álltak kapcsolatban?
Az orvoslás, a csillagászat, a csillagászati tájolás, a matematikai, a mérnöki és egyéb ismeretek területén kiemelkedő népek…
Vajon lehetséges, hogy mindezt a tudást elődeiktől, vagyis az évezredes egyiptomi istenektől örökölték, akik sok évszázaddal korábban szálltak alá olyan csillagokból, mint a Szíriusz, az Orion csillagkép vagy maguk a Plejádok… és ők voltak a gízai piramisok és a nagy ősi szfinx csillagokból származó tervezői?