menu

2018. december 1., szombat

Atlantisz, Lemúria, próféciák, ősi és mai katasztrófák, MI, robotizmus

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***
Fontos tudnunk, hogy Atlantisz az egész bolygóra kiterjedt… Legfontosabb központja Poszeidónia volt… és az atlantiszi kultúrát számos különböző faj alkotta, akik az aranykorban szoros kapcsolatban álltak a csillaglényekkel, sőt jelentős mennyiségű fejlett technikai és tudományos ismereteket kaptak tőlük.
Számos bizonyítékra, maradványokra, a világon több helyen úgynevezett oda nem illő tárgyakra, hatalmas piramisokra, monolitokra, óriások maradványait tartalmazó szarkofágokra stb. bukkantak. Miért nem akarja a hivatalos tudomány, hogy kiderüljön, hogy a Földet akkoriban benépesítő óriások borzalmas katasztrófákban pusztultak el… vagy tényleg létezik egy fontosabb ok, tudniillik hogy az elfajultság vezetett tömeges pusztulásukhoz, miközben a bolygó földrajzi és mágneses pólusai ismét megolvadtak?
Ugyanakkor etnikai és genetikai származásunk is szorosan kapcsolódik egy hatalmas ősi kontinenshez, amelyet Lemúriának vagy Munak neveznek és amely a Csendes-óceán közepén helyezkedett el. Ennek az emlékeit őrzik különböző erődítmények Dél-Amerikában, a Húsvét-szigeten, a Maldív-szigeteken, valamint Tibetben és az ausztrál kontinensen. Lehetséges, hogy a kontinens lakóit a társadalmi elfajultság miatt rémisztő tengerrengések, vulkánkitörések, meteoritok, hurrikánok és földrengések pusztították el?
Ismereteink alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a mostani helyzet súlyosan érinti az emberiséget… ezért számolunk be számtalan közelmúltbeli katasztrófáról, földrengésről, tornádóról, tájfunról, ciklonról, valamint nagy erejű hurrikánokról és viharokról, amelyek mindent elpusztítanak, ami útjukba kerül, miközben az emberek nagy része nem értesül ezekről az eseményekről, ráadásul bolygónk jelenleg átalakulást hozó geomágneses változáson megy keresztül, amilyenre már régebbi korokban is sor került. Lehetséges, hogy mindez annak a jele, hogy azoknak az ősi kultúráknak az útját követjük, amelyek arroganciájuk, valamint a belső alapelvek és az egyetemes kozmikus törvények elutasítása miatt végül elpusztultak? De hogyan kerülhetők el a közelgő súlyos katasztrófák, ha az utolsó időket éljük, ahogy a nagy látnokok már évszázadok óta hirdetik?