menu

2019. március 21., csütörtök

A Nibiru visszatérése, X. bolygó, a mesterséges Oumuamua, jelek, aszteroidák

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM KÉT RÉSZBŐL ÁLL***

Vajon létezik az X. bolygó és Marduk néven is ismert Nibiru bolygó, és ha igen, milyen hatással van ránk? Számos tudós szerint egy vándorló világról van szó, amely négyszer nagyobb, mint a Jupiter, és amely a Föld Nap körüli pályájához közelít. Jelenleg az Oort-felhőben és a Kuiper-övben rejtőzik, miközben az emberiség szokás szerint semmit sem tud arról, hogy milyen hatással lesz életünkre.
Vajon miért van az, hogy a tudósok, akiknek nagy teljesítményű műholdak és távcsövek állnak rendelkezésükre, nem nyilatkoztak a bolygó közeledtéről annak ellenére, hogy olyan égitestről van szó, amelyet már az ősi Mezopotámiában és a Sumér Bitordalomban is jól ismertek?
Ismereteink szerint felénk tart és gyalázatos küldetése az, hogy amint azt a régmúltban tette, ismét kifossza bolygónk és lakói energiáit, hogy ilyen módon elszívja életünket és életerőnket, ahogy az a távoli korokban történt. Ezenkívül végzetes tervük része volt az is, hogy genetikailag beavatkoztak az emberi szervezetbe, hogy egy keresztezett fajt hozzanak létre, miközben megváltoztatták DNS-ünket és ennek következtében genomunk korábbi 12 szála közül jelenleg csupán kettő aktív.
Ezenkívül vajon lehetséges, hogy a Nibiru az oka annak, hogy veszélyes aszteroidák közelítik meg bolygónkat? Mit rejt az Oumuamua aszteroida, amelyről számos csillagász úgy véli, hogy egyfajta űrszonda, amelyet értelmes lények irányítanak az űrből? Másrészt mire véljük azokról a rejtélyes rádiójelekről, amelyek pulzálva étkeznek a Földre a világűr mélyéről? Lehetséges, hogy ezek a jelek összefüggésben vannak a Nibiru bolygó közeledésével és veszélyes hatásaival?