menu


2020. március 4., szerda

Koronavírus, 201-es esemény, világjárvány, Vuhan, biológiai hadviselés

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***
A köhögéssel, lázzal, légzési nehézségekkel és egyéb tünetekkel járó, tüdőgyulladást okozó Covid-19 koronavírus halálos áldozatainak száma immár megközelíti a 3000-et és közel 90 000-en fertőződtek meg. Az esetek nagy részét Vuhan városában észlelték, ahonnan a feltételezések szerint a vírus származik, és ahol a fertőzés epicentruma van, ám a vírus kiszabadult Kínából és eljutott a világ számos országába, aminek következtében több ezren kerültek karanténba.
Honnan származhat ez az igen fertőző vírus? Vajon köze lehet ahhoz a vuhani tengeri piachoz, ahol az elmondások szerint illegálisan árulnak egzotikus állatokat, vagy lehetséges, hogy a vírus denevérekről terjedt az emberre? Vagy talán egy mutáns vírusról lehet szó, amely kiszabadulhatott egy biológiaifegyver-laboratóriumból? Ennek az igen fertőző és halálos vírusnak az eredete egyelőre tisztázatlan.
A WHO arra figyelmeztet, hogy a világnak fel kell készülnie egy „világjárványra”. A riasztás számos ágazatot érintett és a betegség gyors terjedése miatt több ország lezárta határát Kínával, felfüggesztettek számtalan sportrendezvényt, valamint politikai eseményt és ünnepséget nem csak az ázsiai országban, hanem mindenütt a világon. A járvány súlyosan érinti az idegenforgalmat és a világgazdaságot.
Mit szóljunk az orvosok és különböző információkat nyilvánosságra hozó személyek furcsa halálához… és egyes szakemberek miért állítják azt, hogy a járvány mintegy 18 millió embert érinthet és több mint 1 millióan halhatnak meg ennek következtében? Továbbá mire véljük a Bill és Melinda Gates Alapítvány által a Kínából származó koronavírus világjárvány kitörése előtt néhány hónappal szervezett szimulációs gyakorlatot? Vajon mindennek köze lehet az Új Világrend terveihez, melyek célja a lakosság világszinten történő ellenőrzésének megvalósítása? Mi van a színfalak mögött, amit nem szeretnének, hogy napvilágra kerüljön?