menu


2020. április 16., csütörtök

Mostani és korábbi világjárványok, monarchiák, szegénység

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***
A történelem során nagy járványok követeltek emberéleteket és pusztították el egész országok gazdaságait, és az áldozatok között voltak híres történelmi személyiségek is, akik ezekben a csapásokban vesztették életüket, és a mostani helyzet egyaránt sújtja az egész bolygót… az ókori athéni pestistől kezdve a kolerán, a tífuszon, a fekete himlőn és a pestisen át egészen a spanyolnátháig és más betegségekig, számos járvány világszerte milliók életét követelte.
De hogyan lehetséges, hogy ilyen magas szintű tudományos és technológia fejlettség mellett még mindig nem sikerült végleges gyógymódot találni a világszerte terjedő jelenlegi halálos vírustörzs ellen? Mit szóljunk továbbá a növekvő szegénységhez, nincstelenséghez és erőszakhoz, ami a kényszerkarantén hatására egyre fokozódik? Vajon tényleg indokolt lehet ez az aránytalan fellépés, amely szorongást és rettegést idéz elő, miközben rengeteg ártatlan ember hal meg, köztük több mint 10 000 idős? Lehetséges, hogy az elembertelenedés egyre inkább felülkerekedik? Azt is jósolják, hogy a számok nagyon rövid időn belül sokkal nagyobbak lesznek, ám a legmeglepőbb az, hogy a statisztikák nem felelnek meg a valóságnak…
Vagy talán létezik egy titkos mozgalom, miközben a világgazdasági rendszer összeomlik és a mostani hatalmas válság nyertesei a nagyvállalatok, miközben globális digitalizációra és új digitális pénz bevezetésére készülnek? Lehetséges, hogy valójában egy laboratóriumban előállított vírusról vagy biológiai fegyverről van szó, ahogy azt más vírusokról, például az eboláról vagy a HIV-ről állítják? Vagy esetleg kapcsolatban áll a magas elektromágneses sugárzást kibocsátó műholdrendszer antennáival, amelyeket mindenhová telepítenek vagy a bolygómérnökséggel és a nanorészecskékkel?
Kétségtelen, hogy súlyos következményekkel járó társadalmi és gazdasági katasztrófahelyzet tapasztalható és nagyon kell figyelnünk az eseményekre.