menu


2020. június 17., szerda

tiltakozások-lázadás, új normalitás, csődök, jelzálog-mentőcsomagok

Nem kétséges, hogy a körülöttünk lévő világ átalakulóban van, amikor a világgazdaság sorsa egyetlen vékony cérnaszálon függ, és egy további, aggasztó mértékben fokozódó jelenségnek is tanúi lehetünk, nevezetesen a tiltakozásoknak és zavargásoknak, amelyek során az emberek szót emelnek a politikai osztály, a korrupt média és a gazdasági válság ellen, amelyet nem tudtak vagy nem akartak megfelelően kezelni… és szintén fokozódik az állampolgári és rendőri erőszak, amelyet világszerte rongálások és fosztogatások kísérnek.
De kik rejtőznek ezek mögött az egyre jobban elszabaduló erőszakos tüntetések mögött, ahol az emberek letérdelnek és bocsánatot kérnek, és amelyek világszerte terjednek? Lehetséges, hogy egy elterelő művelet részei, hogy társadalmi káoszt idézzenek elő és ezáltal megakadályozzák a mostani amerikai elnök újraválasztását?
A hírhedt vírus pedig ürüggyé válik a világgazdaság leállítására és bedöntésére és a társadalom legmélyebb szövetének felszakítására, és amellett, hogy egy Új Világrend (vagy Új Normalitás) felé tartunk, a helyzet világszerte tömeges munkanélküliséget, az üzletek bezárását, a jelzáloghitel-törlesztések nem teljesítését, globális csődöt, éhínséget, szélsőséges szegénységet és kétségbeesést idézett elő és teljes összeomláshoz vezet a második világháború óta kialakult legrosszabb humanitárius válság közepette.
Arról is hallani, hogy a központi bankok már megkezdték a piszkos munkát és a történelem legnagyobb mentőcsomagjait készítik elő és a bukás elkerülése érdekében lefelé manipulálják a kamatlábakat és egyre nagyobb mennyiségű pénzt nyomnak… amely azonban fiktív pénz, mivel ezek a mentőcsomagok adósságcsapdát idéznek elő, amelyek révén az adós országokat később irányításuk alá vonhatják. Ezáltal érthetővé válik, hogy modernkori történelmünk legkritikusabb pillanatait éljük, miközben a bankok és az IMF a Világbankkal együtt roppant mennyiségű pénzeket bocsátanak rendelkezésre a Federal Reserve-höz hasonlóan, hogy mentőövet dobjanak számos országnak. Vajon lehetséges, hogy olyasmi van a háttérben, amiről kevesen tudhatnak? Vajon miféle ördögi tervvel állunk szemben és mik a céljai, hiszen már sikeresen megbénították a világgazdaságot és ennek következtében az egész bolygót?