menu


2020. augusztus 20., csütörtök

kommunista Kína, vallási elnyomás, jezsuiták-Vatikán, szervkereskedelem

 ****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL**** 

***A DOKUMENTUMFILM HÁROM RÉSZBŐL ÁLL***

Jelenleg Kína, amely az Új Selyemút révén és a háttérhatalom utasításait követve globalizációs modellt valósít meg, a fogyasztói szemléleten, a kommunizmuson és az ateizmuson alapuló imperialista technikát alkalmazva csendes és kifinomult világuralmi stílust alakított ki, mivel valódi célja az egész világra kiterjedő globalizáció megvalósítása a Kínai Kommunista Párt vezetésével, aminek következtében Kína lesz az első számú világhatalom.

Ennek érdekében felhasználja gazdasági erejét, a nyugati piacokhoz való hozzáférést és a népességnövekedést, hogy olyan országgá váljon, amely a szálakat mozgatja a világon. Vajon lehetséges, hogy átveszi az uralmat a bolygó nagy része felett számtalan hitellel, az olcsó munkaerő ígéretével, valamint vasúthálózatok, utak, erőművek és 5G távközlési hálózatok kiépítésével? Hasonlóképpen, Európa- és világszerte hajt végre befektetéseket és vásárol fel vállalatokat, földterületeket, bányákat, repülőtereket, sőt egész országokat, továbbá jelenleg Kínában van a legtöbb milliárdos kommunista politikus a Fuerdaj-ként ismert gazdag gyerekek új generációja mellett. Mit szóljunk továbbá az Egyesült Államok és Kína közötti szoros kapcsolatokhoz, amelyek Kissinger, a Rockefeller és a Rothschild család, valamint számos gazdasági és kereskedelmi megállapodás révén jöttek létre? Lehetséges, hogy a hatalom Nyugat részéről Kínának történő átadása zajlik a sötétség kormánya segítségével annak érdekében, hogy az ország legyen a bolygót irányító új birodalom?

Másrészt mit szóljunk ahhoz, hogy Pekinget azzal vádolják, hogy kényszerrel eltávolítja politikai foglyok és a Falun Kung vallási mozgalom tagjainak szerveit? Vagy a vallási mozgalmak üldözéséhez, keresztény templomok bezárásához vagy buddhista templomok lerombolásához, miközben a pápa és a dalai láma is hallgat? Lehetséges, hogy a materialista ateizmust fegyverként használják a hit és a spiritualitás elpusztítására és a vallások elnyomására, miközben egyre robotszerűbbé és rabszolgákká tesznek bennünket, hogy ránk kényszerítsék a mesterséges intelligencia új vallását?