menu


2021. június 3., csütörtök

111: IGAZSÁG UTÁNI KOR, NEUROMARKETING, MEGGYŐZÉS, NYARALÁS, ÖSZTÖNZŐ, COVID-ÚTLEVÉL

 Az igazság utáni korban élünk, olyan társadalomban, ahol a hazugságot a média a meggyőzés fegyvereként használja és emberek millióinak agyát mossák át igazságnak álcázott hamis információkkal. A cél kétségtelenül a félelem pszichológiájának alkalmazása, miközben az embereket maszkviselésre és társas távolságtartásra kötelezik és a hamis járvány ürügyén nyomást gyakorolnak rájuk, hogy mindenki beolttassa magát, és eközben új, engedelmes, szolgálatkész és nem gondolkodó rabszolga-moralitást alakítanak ki, aminek következtében súlyosbodnak a pszichés problémák és minden korábbinál nagyobb mértékben fokozódik a munkanélküliség, a szegénység és az éhínség, továbbá oltási útlevelet vezetnek be, hogy utazhassunk, ami nem más mint egy globális megfigyelési rendszer, amíg létre nem jön a totális rabszolgaság és népirtás.

Az egyedüli igazság az, hogy az emberiség elleni népirtási összeesküvés zajlik az emberi DNS-t módosító kísérleti vakcinákkal, amelyek hatására a szervezet elkezdi termelni a vírus egy részét, a tüskefehérjét, amely érrendszeri károsodásokat okoz, és mindez orvosok és a korrupt gyógyszergyárak felügyelet mellett történik. Ráadásul maga a Pfizer is elismerte, hogy a vakcinák olyan anyagot tartalmaznak, melynek hatására a beoltottak szuperterjesztőkké válnak és megfertőzhetik a nem beoltottakat.

Mit szóljunk továbbá az abszurd jutalmakat, ösztönzőket, megvesztegetést és ajándékokat alkalmazó, világszerte zajló meggyőzési kampányokhoz, amelyek célja a bizonytalanok beoltása?

Rendkívül gyanús, hogy ennyire fontosnak tartják rábeszélni a lakosságot az oltásra. Vajon lehetséges, hogy a háttérben neuromarketinges manipuláció zajlik, miközben millióknak sejtelmük sincs róla, hogy mi zajlik? Úgy tűnik, el akarják titkolni, hogy rendkívül káros és halálos vakcinákról van szó, miközben az emberek besétálnak a csapdába.

Ezért annak érdekében, hogy ellensúlyozzák ezt a borzalmas gonoszságot, egyre több millióan tüntetnek a nagy Covid-színjáték és az egészségügyi terrorizmus ellen és követelik, hogy a mostani hamis járvány felelőseit az emberi jogok megsértéséért és globális népirtási kísérletért állítsák olyan különleges bíróság elé állítását, mint amilyen elé Nürnbergben a nácikat állították.