menu

2013. január 5., szombat

Bemutatkozás

Ez a blog azzal az óhajjal és céllal született, hogy teljesen őszintén és világosan megismertessük és nyilvánosságra hozzuk azokat a páratlan eseményeket, amelyek jelenleg a kozmoszban és bolygónkon, a Földön történnek, és amelyeknek mindannyiunknak tudatában kellene lennünk.

Konkrétan a Plejádok (Fiastyúk) napjának, az Alcyonenek a küszöbön álló érkezésére utalunk a Naprendszerünkbe, amely, mivel ez része az égi útjának, 12.000 évente visszatér, és amely 2012. december 21. óta bármely pillanatban esedékes

Az a célunk, hogy figyelmeztessünk annak a szükségességére, hogy felkészüljünk erre a nagyszerű égi eseményre, amelynek az energiája kezd érzékelhetővé válni a bolygónkon, fényjelenségeken, pompás ragyogásokon, a Nap furcsa, passzív viselkedésén keresztül, a meteoritok és az áramszünetek számának növekedéséből... Mindez arra utal, hogy közeledik hozzánk az óriási, foton részecskékkel töltött, elektromágneses gyűrűjével, amelynek a hatása napról-napra erősödik.

Hasonlóképpen, szeretnénk pontosan felfedni azokat a cselszövéseket és intrikákat is, amelyeket különböző társaságok és kormányok szőttek a Földön, valamint a kozmoszban zajló összeesküvéseket és harcokat is... olyan zavaró hatásokat, amelyeknek az a céljuk, hogy megakadályozzák vagy késleltessék a remény nagyszerű napjának, az Alcyonenek az elkerülhetetlen érkezését.

Ez a nap azért érkezik hozzánk, hogy rendet teremtsen a káoszból, amelyben élünk, hogy megtisztítsa a Földet és az emberi lényeket minden negatív és korrupt dologtól, ami csak létezik. Ezért, minden szinten fel kell készülnünk, hogy el tudjuk viselni az Alcyone Nap óriási gyűrűjébe való belépést, hogy részesei lehessünk az Új Fotonkorszaknak, amely a régóta áhított békét és boldogságot hozza el a számunkra, amelyet mindannyian keresünk.

Ez a blog mindazoknak íródott, akik érdeklődnek a kozmológia, az ufológia és az antropológia területe iránt, mindazoknak, akik az igazságot keresik, és mindenekfelett azoknak, akik azért harcolnak, hogy jobbá és pozitívabbá váljanak napról napra. Így lerakják egy szebb jövő alapjait, amelyet az Alcyone hoz el, a nap, amelynek nincs árnyéka. Mindez pedig már szó szerint a küszöbünkön áll.

Reméljük, hogy ezek az oldalak, cikkek és videók mindannyiunknak segítenek abban, hogy tájékozottabbak legyünk, hogy felkészülhessünk arra, hogy kibírjuk az Alcyone megtisztító fotonenergiáját, és részesei lehessünk az új Khorady fajnak, avagy Fotonkorszaknak.