menu


2014. január 31., péntek

A NÁCIK SÖTÉT ÖRÖKSÉGE ÉS A GLOBÁLIS DIKTATÚRÁRA IRÁNYULÓ SZÖRNYŰ TERVÜK

Nagy jelentőségű, történelmi pillanatban élünk, egy földi és kozmikus átmenet időszakában, amelynek kivétel nélkül, mindannyian részesei vagyunk...

Lehet, hogy azok, akik vezetnek és irányítanak minket normális, intelligens, önmagukon uralkodó személyek,, vagy mindez a magas szintű hibridizációnak, az önmérséklet hiányának, és a teljes tébolynak a bizonyítéka? Vajon arról van szó, hogy egy földönkívüli faj, hanyatló, egészségtelen állapotba taszított minket, a robotikus kiborgok által, akik mindent lerombolnak és szeszélyesen uralkodnak felettünk?

De miért teszik? Talán parancsot kaptak, hogy büntetlenül halomra öldököljenek mindenkit, hogy még több társadalmi lázadást provokáljanak ki, majd így létrehozhassák a régen óhajtott diktatúrájukat, és bevezethessék a hadiállapotot, ahogyan Barack Obama próbálja megtenni az Amerikai Egyesült Államokban? Vagy még radikálisabb dologról van szó, amely totalitariánus nácizmust álcáz, orwelli stílusban? Láthatjuk magunk körül, hogy ez a kíméletlen, szomorú valóság, a rendőrség felgyorsult militarizációja, ami miatt már nem létezik szabadság.
És bár mindez csupán a sötét múlt rossz tapasztalatának tűnhet, ez nem így van, mert a helyzet ilyen marad, vagy tovább romlik, és új neonáci-fasiszta csoportok kezdenek feltűnni, ahogyan ultra-jobboldaliak és idegengyűlölők is új hullámot indítanak...
Lehetséges, hogy azok a magok, amelyeket a fasiszta-náci időszakban vetettek el, elkezdik meghozni a régen várt gyümölcsöt? Vagy az árnyékkormány folytatja a manipulálós játékát, amit mindig is játszott, azzal a céllal, hogy fokozzák a háborúkat, a kegyetlen merényleteket, és rendkívüli félelmet okozzanak? És, ezzel az álcázott csellel, talán nem lesz majd könnyű mindenkit elvezetni a saját végzetes megsemmisítéséig?