menu


2016. február 19., péntek

Emberi klónok, fejlett robotok és szintetikus lények, ember utáni ember

Az életünk jelentős kérdéseit érintő videónk második részével folytatva el kell mondanunk, hogy bár sok olyan esemény történik, ami káros az életünkre, a pszichénkre és a tudatosságunkra, ez nem érdekli a kizsákmányolókat, alávetnek minket az akaratuknak, hogy utána kiirtsanak minket, miközben az összezavarodott emberiség nem tudja, hogy mit tegyen.

Ehhez még hozzáadódik a már említett, hatalmas érzelmi, etikai és spirituális bizonytalanság is, ami nagyszerű lehetőség a komor sötétek számára, hogy teljes automatizmusba taszítsanak minket. Más szavakkal, több millióan válnak az emberi robot kiterjesztésének az eszközévé.
Talán arra kárhoztattunk, hogy olyan genetikai mutációt viseljünk el, ami az emberből ember utáni ember-robotot teremt ahelyett, hogy ahogy a fényes lények várták, elérnénk a DNS-ünk felemelkedését, hogy ez által felébredt tudatosságra tegyünk szert, amely lehetővé teszi a számunkra, hogy különbséget tegyünk a sötétség és a fény között?

Meghatározó pillanatban élünk, olyan pillanatban, amelyre még nem volt példa. Vagy gondolkodó, érző emberi lényekként éljük túl mindezt, vagy gépek, robot-androidok, klónozott teremtmények, szintetikus másolatok váltanak ki minket...