menu


2016. április 23., szombat

Sátánizmus, globális diktatúra, krízis Spanyolországban, Latin-Amerika, Trump

A létezésünk legnehezebb pillanatait éljük, mert mindent az igazságtalanság fémjelez. Számtalan árulás, összeesküvés történik, olyan embereket gyilkolnak meg, akik csupán tiszta érzésből akarták a legjobbat adni magukból, szolgálva, segítve, hogy ezáltal jobb világot hozzanak létre…
De most már mindennek meghatározott célja van és az önzés, a kapzsiság, a hatalomvágy uralkodik. Ezeket azoktól örököltük, akik teljes büntetlenséggel kormányoznak az anti-fény nevében...
De miért válnak napról-napra komolyabbá a nehézségek? Talán van valamilyen titkos terv, amelyet azért hoztak létre, hogy bevégezzék az emberiséggel, de nem értjük meg azt?
Lehet, hogy ezen a jól eltervezett programon belül akarják létrehozni a Szakadás Energiát, amely káosszal és rettegéssel árasztja el az egész bolygót?
Ezenkívül, mit mondhatunk az egyre inkább nyílttá váló sátánizmusról, amelyet már kormányzati szinten terjesztenek és ez teljesen normálisnak számít? Odáig mentek, hogy még templomokat is állítanak a kultuszuknak és a pogány, sátáni istenségeiknek. Arra törekszenek, hogy belénk ültessék az ősi hitüket, amely démonikus és ritualista entitásokat tisztel és ahogy mindig is tették, kihasználják a különleges, kabbalisztikus dátumokat és véráldozatot mutatnak be a szörnynek.