menu


2016. december 8., csütörtök

4.évforduló,egészséges élelmiszerek, DNS, mirigyek, neurotoxinok, fluor a vízben

****ÚJ FORMÁTUM HANGGAL****
***EZ A DOKUMENTUMFILM KÉT RÉSZRE OSZLIK A FILMEN BELÜL***
Ebben a nehéz, kényelmetlenségekkel teli korszakban a fejlődés keresése során, nem egyszerű megteremteni a nyugalmat, az egyensúlyt és a boldogságot... ha mindannyian egy célért harcolunk, a DNS kikódolásáért, a fényes, csillagokból érkező fényért, akkor sok mindent elérhetünk, amit most még elképzelni sem tudunk.
Egy másik aspektus, amit szeretnénk átadni a dokumentumfilmünk negyedik évfordulója alkalmából, az hogy az is szükséges, hogy ne csupán az emberi kapcsolatainkra, az érzelmeinkre és a pszichénkre fordítsunk figyelmet, hanem arra is, hogy megőrizzük az egészségünket, az étkezésünkre és minden másra is, amire a testünknek szüksége van. Az egészséges táplálkozás alapvető fontosságú, mert teljesen elkábítottak, egyre inkább robotizálnak és kihasználnak és végtelen mennyiségű egészségre káros étellel etetnek minket. Ezenfelül, mindenféle olyan hamis gyógyszert adnak nekünk, amelyek tele vannak káros vegyi és mérgező anyagokkal.
De hogyan élhetünk jobban, ha a nagy, nemzetközi vállalatok olyan gátló anyagot használnak fel, amelyek káros hatással járnak az egészségre? Vajon tudjuk, hogy sok minden tele van hormonokkal, nehézfémekkel, növényvédő szerekkel? Ezek az anyagok súlyos hatással vannak az agyra, a kognitív képességek romlását, az érzelmi reakciók nem megfelelő szabályzását, viselkedési problémákat, figyelemhiányos állapotot, emlékezetvesztést, depressziót és kedvetlenséget váltanak ki?
Megszámlálhatatlan mennyiségű méreg van körülöttünk, ami csökkenti az intellektuális képességeket, például a génmódosított élelmiszerek, a vegyi-felhők, az Elf-hullámok, a Gwen sugárzások, a nano robotok...ezek titokban véget vetnek az életnek.
Részünkről, nagyon boldoggá tesz minket, ha azok, akik körülvesznek minket fizikailag, a morális alapelvek tekintetében, etikailag és spirituálisan is vigyáznak magukra és tudnak érvelni, mert ez alapvető stabilitást ad nekik, aminek az átadása, azok számára akik mostanáig kitartottak mellettünk, .az első dokumentumfilmek megjelenése óta ösztönzött minket... hogy minden tekintetben, jobb és egészségesebb életet érjünk el.
Itt a bolygó öt kontinensének, mindazon 224 országát megemlítjük, ahová az Alcyon-Plejádok el tudott jutni... Számunkra azonban az a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb olyan emberhez jusson el, aki szeretne továbbfejlődni, mert a vágyak mindig ösztönözni fognak minket az igazság és egy jobb, mindenekfelett igazságos világ, reményének a keresésére.