menu


2017. február 19., vasárnap

Trump és a cionista elit, világháború oka, orosz cár bukása, mexikói forradalom

Szeretnénk felhasználni ezt a lehetőséget, hogy említést tegyünk egy sor intrikáról, összeesküvésről és cselszövésről, amelyek megváltoztatták a modern történelem folyását, amit egészen napjainkig el kell viselnünk, beletörődve a szörnyű következményekbe, amelyekkel mindez jár.
Ezért, nagyon fontos, hogy jól informáltak legyünk, és ehhez ismernünk kell ennek a valódi történetét, nem pedig azt, amit mondtak nekünk, vagy amit erősen átdolgoztak, azzal a céllal, hogy elkendőzzék a hatalmi visszaéléseiket, mivel a 2017-es év során számos új dologra készítenek fel minket... Lehet, hogy 2017 az az év, amely meghatározza az emberiség jövőjét?
Nyilvánvaló, hogy rendkívül komplikált év elé nézünk, amit még fokoz az új amerikai elnök kormánya... Lehet, hogy azért választotta őt az elitokrácia, hogy ugyanazt az ultrakonzervatív, rasszista vonalat kövesse, mint az ősei tették? Vagy lehet, hogy ez a Brexittel áll összeköttetésben, vagyis az Egyesült Királyság kilépésével az Európai Unióból?
Lehetséges, hogy totalitárius, náci-fasiszta kormány fog alakulni? Talán a világgazdaságot is össze akarják omlasztani, ahogy az 1920-as évek gazdasági válságakor tették, amely során több millió ember az utcán végezte?
Nézőpontunk szerint valami nagyon súlyos dolog közeledik, és kihasználhatják a 2017-es évet, amely egybeesik a cári birodalom bukásának századik évfordulójával. A XIX. században a birodalom annak a gyalázatos feladatnak szentelte magát, hogy háborúkat robbantson ki, és durván beavatkozzon független országok belügyeibe, így számos dolog az előnyükre vált... A brit birodalmi elit, a szövetségeseikkel együtt, már azoktól az évektől kezdve előkészítette az Első Világháborút.