menu


2014. november 20., csütörtök

A Bermuda-háromszög, maláj repülőgépek, a 27. szélességi kört övező rejtélyek

Azokkal a különböző történésekkel folytatva, amelyeket, hitvány módon, elfedtek, fontos tudni, hogy a Föld-Gea-Gaia és minden létező dolog, annak ellenére, hogy azt elhitették velünk, nem olyan világ, amit ki kell zsákmányolni, ki kell szipolyozni, az erdeit ki kell irtani, a városait be kell szennyezni, rendkívüli vízhiányt kell provokálni rajta, a termőföldjeit tönkre kell tenni, a tengereit, óceánjait, tavait, folyóit meg kell fertőzni, és egy megbetegítő, fertőző, nagy szemetessé változtatni.
Azonban, ezt a minket körülvevő sztratoszférában is megteszik, miközben végtelen számú fajt tüntetnek el, irgalom nélkül.
Mi a célja annak, hogy véget vessenek a gyönyörű, kék bolygónknak, amely olyan jól szolgált minket?
Ugyanígy, óriási városokba zsúfoltak össze minket, jelentős adókat, járulékokat, jelzálogokat kell fizetünk, sőt, azt is sikerült elérniük, hogy érzéketlenné tegyenek, ébren álomba merítsenek, lebénítsanak minket. Így létrehoztak egy hanyatló, szenvedő, lemondó, fajt, akiket hibridizáltak, és az életüket barbársággal, háborúkkal, korrupcióval telítették, párhuzamosan az óriási mennyiségű bűnnel és féktelenséggel, amely még soha azelőtt nem fordult elő a történelem folyamán.
Fontos tudni, hogy még félig-meddig túlélte mindezt a rendkívül értékes környezeti bio-diverzitásunk, amely bár belemerült az erős elektromágneses rezgéseket tartalmazó mezőbe, csodálatos, nagyon erős életenergia központokkal, áramkörökkel, spirálokkal, örvényekkel rendelkezik, amelyek számos évszázados megsemmisítés, hatálytalanítás, jogtalan bitorlás után, most újra, sokak meglepetésére, elkezd újra aktiválódni.
Olyan erős, rezgő mezőkről van szó, amelyeket nagy bölcsességgel és szeretettel hagytak hátra nekünk az űr bölcs kozmoszteremtői, hogy segítsenek nekünk a fejlődésben a fizikai, pszichikai és spirituális energiák terén.
Olyan elkülönült területekről beszélünk, amelyek távoli korszakok óta, erőteljesen magnetizáltak... olyan, erős energiák által mágnesességgel áthatott geo-biológiáról, amely mindig is létezett, de most, a foton-fény rendkívüli mértékben növekvő erejétől, amely egyre nagyobb mennyiségben érkezik, ismét annyira aktívvá válik, mint amilyen azelőtt volt. Ezért kezdenek megmutatkozni ismeretlen történések és jelenségek...